вторник, 28 юни 2016 г.

Чувайки призива на римския папа да помолим гейовете за прошка, Ердоган, кой знае защо, поиска прошка от Путин!





Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

1 коментар:

Анонимен каза...

Шегата настрана - това е голяма победа за Путин:

Если не можешь отрубить руку – поцелуй её

Похоже, Эрдоган решил воспользоваться этой турецкой пословицей, пытаясь сегодня нормализовать отношения с Россией с помощью извинений за сбитый Су-24.

Ведь Путин вновь оказался прав. Одними помидорами не отделались. Нынешний курортный сезон в Турции из-за отсутствия наших туристов можно охарактеризовать просто: «все выключено».
Думаю, не нужно уточнять, какой это мощный удар по экономике страны, доходы от туризма в которой составляют около 4,5% ВВП и играют большую роль в сокращении дефицита платежного баланса.
Согласитесь, это довольно ощутимая потеря, которая может обернуться не только экономическим кризисом, но и вылиться в совершенно непредсказуемую реакцию со стороны населения.
В общем, повыделывался Эрдоган, да понял, что россияне оказались слишком патриотичны и стоит попытаться заплатить и покаяться.
Однако, сомневаюсь, что после публичных извинений и соболезнований, принесённых семье убитого Олега Пешкова, россияне все простят и, теряя шлёпанцы, помчатся на берег Турецкий упоенно тратить кровно заработанные. Все прекрасно понимают,что это публичное посыпание головы пеплом спустя семь месяцев после преднамеренного убийства российского военнослужащего не является искренним. Ничего личного -чистый бизнес.