Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

понеделник, 27 юни 2016 г.

Отчаяни англичанки прекосяват морето на път за ЕСОт страницата на Christo Venkov

Един мой логичен въпрос в тази връзка: А има ли надежда скоро отчаяни голи, боси и гладни англичанки да отпрашат към приказната страна ПУТИНЛАНДИЯ?

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

5 коментара:

Анонимен каза...

Има да чака ЕС голите англичанки... Ще получи само брадати субекти, но от друга посока.

Анонимен каза...

Да видим как ще се развият нещата, и това не е изключено.

Ангел Грънчаров каза...

А има ли надежда скоро отчаяните голи, боси и гладни англичанки да отпрашат към приказната страна ПУТИНЛАНДИЯ? :-)

Анонимен каза...

Факт е, че много англичани са се заселили в България, а за Путинландия не знам, може би когато ЕС и ЕАС се слеят и натам да хукнат, в Русия независимо от всичко има хубави местенца.

Ангел Грънчаров каза...

Има, как да няма хубави местенца в Путинландия: Сибир е едно такова хубаво местенце, ГУЛАГ също така е едно толкова хубаво местенце.... :-)