Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 16 юни 2016 г.

Заповядайте на флашмоб при Учителския събор



Неделя от 10:00 до 14:00, Арена Армеец, София

Заповядайте пред Арена Армеец за да кажем на делегатите на учителския събор, че всичко, което ще им кажат в залата, не е така, и че достатъчно много хора го знаем! Ще носим плакати, ще раздаваме материали, ще импровизираме, ще дискутираме с тези, които имат желание и смелост, а след събора ще черпим с бира по-смелите учители.

Калин Ангелов каза: Ще сгазим ли МОН-стерите, РИО-цаите и другата сган диктаторска дето е решила да излъже, че прави реформи, да хипнотизира и индоктринира учителското съсловие и да ограби поредната порция евросубсидии!!??

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: