Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

петък, 24 юни 2016 г.

Мутра до мутра, мила моя майно ле, все бивши комуняги и ченгета, а народът - малодушен, животът - страшен...
КГБ е истинският създател на ислямския фундаментализъм, а много от най-известните арабски терористи са обучавани от съветските специални служби. Това твърди в книгата си "Дезинформация" бившият

КГБ създал ислямския фундаментализъм ИДЕОЛОГ: Според книгата “Дезинформация” като шеф на КГБ Юрий Андропов е режисирал кампания за насаждане на омраза към САЩ в Арабския свят.

Това твърди в книгата си "Дезинформация" бившият генерал от румънската Секуритате Йон Михай Пачепа - най-високопоставеният служител на комунистическите тайни служби избягал на Запад по време на Студената война. Интересното е, че версията му се подкрепя и от други ексразузнавачи.

От 1972 г. в КГБ работеха денонощно, пише Пачепа, който живее в САЩ под закрилата на ЦРУ, за да убедят ислямските страни, че американците възнамеряват да превърнат света в ционистко феодално владение. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

Не че не го знаехме, ама младите да четат как СССР и сателитите му изнасяха революции, обучаваха терористи, въоръжаваха ги - вкл. и с идеологии, не само с оръжие. Впрочем, днес България е в челната десетка наред с държави като Нигерия по износ на роби (отвлечени деца и момичета с цел проституция и задоволяване страстите на извратеняци). Мутра до мутра, мила моя майно ле, всичките бивши комуняги, ченгета и обслужващия им персонал, а народът - тъп, животът - страшен... И по-страшен ще става с тази простотия и агресивно невежество. (Даниела Горчева)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: