Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 15 юни 2016 г.

Едно момиче падна, а повечето български медии се самоубиха



Момичето падна, написа: Калина Петрова

Всички знаете вече, нали? Знаете името й. Знаете къде живее. Можете да разпознаете терасата й. Знаете колко счупени клона има дървото под нея. Какво става с тялото й, също знаете.

Едно момиче падна. Повечето български медии се самоубиха. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Вижте, всички говорят едно и също - "Нищо й нямало. Тя решила да спре със спорта. Те я убеждавали и т.н. " Но нищо не казва някой неангажиран психолог или лекар-криминалист. Защото не се скача ей така от 6-тия етаж. Това е много, много тежка депресия. И тя може да е предизвикана от вън. нарича се "реактивна депресия". И тогава тези, които са в системата на този професионален спорт, ще трябва да обясняват, а не да разправят. Защото има един документален филм "В името на спорта", направен още в 1983 г. от Адела Пеева. Който го е гледал е на ясно с методите на Иван Абаджиева и Нешка Робева за печелене на световни титли и медали. Но "Филмът показва как човекът спортист се използва като месо за медали и как след това се хвърля на бунището. "(Адела Пеева). Системата работи твърдо и безотказно. И за това сега наследничките на Нешка ("която няма грешка") говорят едно и също. нали? Но с какви медали, ще помогнем на едно младо момиче, което ако оживее, ще продължи живота си с тежки физически и психически травми, или на близките й след тази огромна трагедия?! И за това "В името на спорта" ще се борим на всяка цена за медали в Израел, както казват хората от Българската федерация по художествена гимнастика. На нас, обаче, медали на такава цена не ни трябват. Трябва ни това момиче да се върне в живота! За това се молим Богу!