Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

вторник, 28 юни 2016 г.

Путинските вълци щели отново да обединяват, да завоюват "руските земи", земите на Империята, в това число и България!РОКЕРИТЕ НА ПУТИН ВЛЯЗОХА В ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА

Представяме ви руската версия на приказката "Червената шапчица". В нея вълците са много и карат мотори из цяла Европа, уж да обединяват славянските народи, докато Червената шапчица ги чака в Кремъл.

Повечето от славянските народи имат горчив опит от руснаци обединители, влизащи в държавите им с тежки машини. В Чехия рокерите на Путин бяха освиркани, в Полша не ги пуснаха, чакаме да видим какво ще стане, когато минат и през България. 

Уникални рокери, уникални обединители, които веят знаме със сърпа и чука! Сещаме се за руските рокери обединители от 1944 г. - така ни обединиха, че цели 45 години гълтахме пушека на мотоциклетите им.

Вижте още:Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

2 коментара:

Анонимен каза...

Смърт на путинските изроди-моторджии! Оставка на правителството, ако ги допусне на българска територия! Позор за нас българите ако не ги посрещнем с камъни и презрение! Долу петата руска колона в България!

Димитрин Вичев

Анонимен каза...

Хвърляйте пирони пред тях!!! Да правят гуми цял ден под знамената!!!

Gantcho Motchev