Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

събота, 25 юни 2016 г.

И Чърчил като мен смята, че малоумието, оскотяването на огромните човешки маси е заплаха, имаща стратегически, направо гибелен характерНеестественото и все по-бързо нарастване на слабоумните и умопобъркани социални групи, съчетано с постоянното намаляване на броя на пестеливите, енергични и качествени хора, представлява опасност за нацията и расата, която е невъзможно да бъде преувеличена.

Сър Уинстън Чърчил, 1910 г., цитатът взех от РАЗРУШИТЕЛЯТ, от Ивет Добромирова

Освен това се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

AIG, а да се запознаеш с английския свят, а? Ти смяташ че той е Долна Баня ли? А руснаците мислиш че правят ракети в тоалетната ли? Той там и Менделеев е направил таблицата, а и Пушкин съм убеден е работил в тоалетната, нагли парцаливи черешовотопчовци - баща ми викаше за вас: Дедовъльовци са до един... Жал ми е за баща ми, че не успя да избяга на Запад, а гадните въшкари комунисти го газиха цял живот... Където живея шофьорите на таксита са с идеално бели ризи, баща ми ходеше така... Но ще го духате и деня наближава, помнете го, гадна бълхарска завистлива и негодна за нищо сволоч... Руснаците ще ги има, а вас не, турски роби смахмузени...

Ангел Грънчаров каза...

Съветско-кагебистка гнидо, а ти защо не избяга в Русия, в Сибир? :-) Та да се радваш там на руските ракети, и на руските нужници също... :-)