Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

петък, 3 юни 2016 г.

Руснаците най-много ненавиждат нещата, които никога не са виждали: свободата, демокрацията, честните избори, смяната във властта, правосъдието и Америка!Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

3 коментара:

Анонимен каза...

В рамките не шегата; а американците също най-много мразят нещата, които никога не са виждали: несвободата, «народната демокрация», нечестните избори, несменяемостта на властта, социалистическата законност!

Така че ако едните или другите опитат едното или другото, може и да им хареса.

Анонимен каза...

Ще им хареса на американците несвободата (и останалите комунистическо-руски прелести) ама друг път! Много умно, таваришч, се опитваш да съблазниш американците с въпросните руски прелести, няма що!

А.Грънчаров

Анонимен каза...

Da, bezsporno e, AIG - v BG mrazjat EU no naj-ve4e USA...