Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 30 юни 2016 г.

Военизирани руски мекерета нападнаха протестиращи срещу путиновите "Нощни вълци" български патриоти в Бургас



Не ви щем, връщайте се в своята си Путинландия, таваришчи душители на българската свобода, дето си позволявате тъпчете достойнството на европейска България!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров Преследване на времето: Изкуството на свободата, . изд A & G, 2003 г., разм. 21,5 / 14,5 см, мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр, 8.00 лв... Книгата говори за "нещо", което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда "добре познато", съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се "съобразяваме", но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време? почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга "поглежда" в скритото "зад" мълчанието ни - за времето, живота, свободата.

6 коментара:

Анонимен каза...

Мдаа... Руски рокер е оксиморон. Подражатели на западната култура (която принципно отричат) са яхнали западни мотори (които се предполага да презират) и пропагандират източен империализъм, който е пълен разрез със свободомислието, което пропагандира рокерската култура, а техниката им е обратното на "сделано с топором" в държавата, от която идват... Смешници!

Rumen Mitov

Анонимен каза...

Нощните вълци на Путин са у нас. В Чехия и Полша ги изгониха,а у нас се правят,че ги няма. Румяна Бъчварова и Даниел Митов мълчат,всичките институции мълчат,партиите мълчат,включително и "опозиционната" ДСБ! Толкова са и опозиция. Паравоенни безродници,незнайно защо,наричащи се българи бият протестиращи срещу Вълците в Бургас, МВР мълчи,все едно нищо не е станало! Или това е част от "историческият компромис"? Ние сме си руска губерния и на никой не му пука от този факт за съжаление.

Alexandar Koshnicharov-Gibi

Анонимен каза...

Бандитите на Путин си имат подкрепа от местни продажни биячи, слуги на руския интерес, т.е. предатели на българския народен и държавен интерес!

Анонимен каза...

Трябвало е полицията да не допуска контакт между двете групи. Ако не искат да се стига до сбивания си има начин, добре известен на професионалистите, които осигуряват сигурност и спазване на реда на масови мероприятия. Тогава едните ще си дадат цветята, а другите ще си скандират лозунгите без да се създава опасност нито за тях самите, нито за случайни граждани.

Тодор Марков

Ангел Грънчаров каза...

Тодоре, ще ти помогна да сфанеш за какво всъщност става дума: ако от Германия, до допуснем, тръгне мотопоход на немски рокери, носещи знамена със свастика и с плакати с портрети на Адолф Хитлер и тази колона рече да мине през страни като България, които, не можеш да отречеш, са доста пострадали не от немските национал-социалисти, а от сталиновите хуни, които именно са дядовците на тия бабаити, ти тогава как щеше да разсъждаваш, трябва ли или не трябва да бъдат пускани да минават през страната ни въпросните хипотетични немски рокери? Сега загря ли за какво стана? А страната ни, повярвай ми, много е пострадала от нахлуването на едни други рокери, които през септември са се разходили по нея не с мотоциклети, а предимно с танкове... ако това отречеш, очевидно не признаваш историческата истина...

Анонимен каза...

Представете си, че това не са мотори, а бойна техника. Предупредих за бойните групи който де факто са под руско командване у нас. Това са бъдещите "Зелени" човечета. След немного време у нас покрай Черно море ще има достатъчен брой руски граждани, все повече с бг паспорти, който да послужат за намеса. Видяхте и тотално неадекватната реакция на органите на реда, прокуратура и т.н.

А сега прибавете и "воплите" на премиера срещу флотилията - в която той даде да разбере, че е против ангажиране на силите на НАТО за защитата ни срещу Русия.

Колко близо сме до деня Х?

Утре ще видите изключително силно полицейско присъствие, което да охранява "вълците". Не е проблемът в това, че мотоциклетисти си правят маршрут, а в това, че няма никакво съмнение, че ти минават из Централна и Източна Европа с предварително разгънат медийно идеен и пропаганден заряд за да маркират територия на руското влияние.

Ilian Vassilev