Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

сряда, 27 юли 2016 г.

Петата колона на Путин работи за да дестабилизира България така, че да стане лесна плячка за новото й "спасяване" от най-големия душманин на българската свобода - тираничната Руска империяStefan Stefanov: Ееееее... как се манипулира събитие: БтВ.... 08.15 часа, репортаж от гр. Роман - цигани и българи са се сбили и крамолата прераснала в ексцесии... полицията естествено никаква я няма... Но репортерката... репортерката всячески се мъчеше да направи от новината сензация... Понякога си мисля: това случайно ли е?

Кратък мой коментар по този повод във Фейсбук: Разбира се, че не е случайност. Подмолните сили у нас знаят, че България ще бъде решително дестабилизирана по един-единствен начин: като се разпали кървав етнически конфликт между българи и цигани. Петата колона на най-големия душманин на българската свобода и независимост - тираничната Руска империя - работи точно в тази посока, и то всеки ден, без никаква почивка. Помнете ми думата, че точно по този начин ще бъде дестабилизирана България така, че да стане удобна и лесна плячка за новото й "спасяване" от тъй любвеобилните към нас путински руснаци!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

Няма коментари: