Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

събота, 2 юли 2016 г.

За поведение, унижаващо националното достойнство и националния суверенитет на България, премиерът Боко Борисов трябва незабавно да си подаде оставката!Защо Боко го е толкова много страх от Путин? Личи си, че трепери от Путин, този патологичен страх не е случаен, той си има своето обяснение. (Виж в тази връзка примерно това: Борисов пледира за още по-мек тон към Русия)

Дали пък Путин всъщност не е началник на Боко по линия на тайните служби, на КГБ-ДС? Излиза, че Путин е господар, а Боко - негов слуга, откъде-накъде да е така?! За мен като български гражданин ми е обидно едно такова унизително поведение на премиера на България.

А дали "проектът Борисов" не е финансиран от руснаците, и те сега вече си искат вересиите? Боко се държи пред и по повод на Путин така, както типичен български службогонец се държи пред висшето си началство. Това е, повтарям, унизително за България и за нейните граждани, разбиращи що е достойнство. Заради угодничеството си спрямо Путин Боко наруши основополагащи закони на страната и международни договори, гарантиращи нашия суверенитет, имам предвид договорите за членството ни в НАТО и ЕС.

Премиерът Боко пред очите ни върши най-подло национално предателство, стоейки на колене пред господаря си Путин - и молейки за пощада!

За поведение, унижаващо националното достойнство и националния суверенитет на България премиерът Боко Борисов трябва незабавно да си подаде оставката! Премиер на България трябва да стане лице, което да защити нашето национално достойнство и суверенитет.

Освен това се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

Г-н премиер, какво чакате? Тези главорези ще ви спретнат такъв преврат, че даже няма да се усетите! Или смятате да укротите руските зверове и русофилите-родоотстъпници с "мек тон"?

Момчил Дойчев