Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

четвъртък, 28 юли 2016 г.

Словесното ръкоблудство на един нашенски кръчмарско-конспиративистки "мислител", горещ привърженик на всички до една кагебистки "опорни точки"Вижте какво ми е отвърнал един млад човек с комуноидни наклонности (Виж: Ето и за вас интервюто на Виктор Суворов „В гостях у Дмитрия Гордона“, гледайте го, ще научите много интересни неща, заслужава си да го видите!), словоизлиянията му не заслужават никакъв коментар от моя страна:

Todor Arnaudov каза: Престанете с манипулациите, вие сте бившия комунист, учил в СССР, а не аз. Т.е. вие сте бил явно „двоен агент“. Да цитирам пак Захарий – честа съдба на шпионите е, че накрая полудяват.

Аз не съм комунист, бе, манипулатор бездоводен, лепяч на неточни и неправилни етикети и клишета, и с това започвам и книгата, която се казва „МИТЪТ за демокрацията“, а не „митовете“. (Прочети ЦЯЛАТА ПУБЛИКАЦИЯ)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: