Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 31 юли 2016 г.

Докога ще търпим толкова наглите ченгета и мутри да продължават да се гаврят с нас?!



В момента въпросът е ЧЕНГЕТАТА, ИЛИ НИЕ. Оказва се, че БСП и ченгетата са се организирали и звънят в Радиото, сигурно и в БНТ и мътят мозъците на хората със защита на Бокова. Ще ровят с мръсни копита, до последно. Те са всички за един.

И хора лабилни като Борисов се поддават. Той ни продаваше до този момент на ченгетата! Той одобри кандидатурата на Бокова без да се допита до нас. Той иска отново да ни върже за Русия. Той иска да ни построи Белене. Той ни докара приятелите си Веждю и Божидар, които не са годни за обществена работа изобщо. И макар да са в пенсионна възраст, Борисов продължава да ги държи на работа и да им плаща заплати от бюджета.

Благодарение на него мафията е сграбчила всичко в България и няма пускане. Той и приятелят му Цветанчо, са в основата на всички неудачи и гафове на страната. БЛЪФ е, че ГЕРБ е дясна формация. Той е клониран от БСП, както и ДПС, и АБВ, и Сидеров, и Бареков и патриотите.

ЗАОБИКОЛЕНИ СМЕ ОТ ЧЕНГЕТА. ЗАТОВА по команда на ченгето Гоце, Борисов застава зад Бокова и игнорира нормалните човеци! Някой каза тя трябва да върне парите, които са й дадени за кампанията. Да, трябва! И с лихва.

ЩЕ ОСТАВИМ ЛИ ЧЕНГЕТАТА ДА СИ РАЗВЯВАТ БАЙРЯКА?

Лила Кара

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

Няма коментари: