Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 10 юли 2016 г.

Кратка полемика с Петко Симеонов, който сега си изпълва пенсионерското всекидневие с пущането на разни пропагандни кьорфишеци в Мрежата



Ето какво си казахме с г-н Петко Симеонов, политик от ранния, най-зависимия от ДС период на епохалния български преход от комунизъм към демокрация, по повод на едно негово изказване във Фейсбук; г-н Симеонов сега си изпълва пенсионерското всекидневие с пущането на разни пропагандни кьорфишеци в Мрежата, които по едно стечение на обстоятелствата винаги са от полза на приказната страна ПУТИНЛАНДИЯ, а много често подкрепят медийно популярните пропагандни тези, крепящи статуквото в не по-малко приказната страна МУТРОЛАНДИЯ:

Петко Симеонов: Местан прочете декларация в защита на Турция за сваления руски самолет. Доган реагира и нарече декларацията на Местан неуместна и прибързана.

Това доведе до свалянето на Местан от председателския пост и изключване от ДПС. Местан (изплашен за своята сигурност) се укри в посолството на Турция. С откритата помощ на официална Турция той учреди новата партия ДОСТ.

Коренът на ДОСТ е в подкрепата на акта на свалянето на руския самолет. Това било праведен акт даващ основание на Местан и последователи да се разграничат идейно от Доган и ДПС като заявят, че подкрепата на свалянето на самолета е пронатовска позиция, докато ДПС, с отказа да подкрепи това сваляне, е показало, че е проруска партия.

Тезата беше подкрепена от група граждани, които системно заявяват, че имат евроатлантическа ориентация и Местан е прав. Преди десетина дни обаче Ердоган се извини на Русия за сваления самолет. Той и Турция съжалявали за инцидента...

Възникват много, много любопитни въпроси.

Peter Boyadjiev: Въпросите възникват само в обърканата ти комунистическа главичка Петко. Ти по-добре обясни кой те е бил упълномощил за сепаративни преговори с Петър Младенов.

Ангел Грънчаров: Ами най-важният въпрос тук по моята преценка е този: сфащате ли Вие, г-н Симеонов, че ченгетата от ДС (филиал на КГБ) Местан и Доган станаха за пълен резил - че Путин ги използва вместо тоалетна хартия и след това ги изфърля на боклука?! :-)

Петко Симеонов: Господин Грънчаров, вашата преценка е интересна. Ще помисля по нея. Очертава се интересен конспиративен сюжет. Става за криминален роман.

Ангел Грънчаров: Г-н Симеонов, нищо конспиративно няма в изказването ми, тъй че иронията Ви е неуместна - и цели подвеждане на наивниците. Нима сте изненадан, че Местан е агент на ДС и изпълнява поръчки от все същия ченгесарски център, който заповядва и на Доган? Нима не знаете, че те играят сценки от все една и съща ченгесарска пиеска, целяща будалкане на наивното и немислещо природонаселение у нас? Нима за Вас е новост това, че кадри на ДС като Доган и Местан са на подчинение на един и същ център, находящийся в Маскве?!

Вие, г-н Симеонов, се правите на голям наивник, а не от вчера сте в политиката! Не сте нито неосведомен, нито пък сте глупак, тъй че мен точно не можете да избудалкате.

А иначе виждам, че старателно помагате да се наложат сред морето от наивници у нас версиите на ДС за това, че Доган и Местан били играели, видите ли, с тайните служби на "различни държави", че единият от тях бил на подчинение на "турските органи" и прочие, и так далее.

ПОЯСНЕНИЕ: Това си казахме до този момент. Има и много други изказали се опоненти на г-н Симеонов, дискусията е интересна. Как ще продължи нашата полемика още сега мога да предвидя, щото знам от това как се държи в подобни случаи тази жива реликва на началния и толкова романтичен ченгесарски период на епохалния български преход: когато г-н Симеонов бъде натиснат от аргументите и фактите, той млъква като делфийския оракул!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

Жълтурко.