Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 11 юли 2016 г.

Г-н Бойко Борисов, нашият любим премиер, е истински пич - и може да си настъпва мотиката колкото иска пъти!



Мисля, че другарят Борисов настъпва мотиката сериозно - за втори път след изцепката за Путин и платноходките в Черно море. Иран е в немилост поради това, че беше заподозрян, че строи атомно оръжие без да има право на това. Освен това НЕ допусна, ако правилно си спомням, специалисти да изследват атомните му опити за строежи на АЕЦ под земята и прочие. Със САЩ бяха на крачка от война по този повод. И сигурно на това мнение не са само САЩ. Това е връзката с банковите проблеми на Иран.

Борисов пак се изказва неподготвен. Голям тъжен цирк е този невеж партиен секретар, разтривач на уши! (Лила Кара по повод на: Бойко Борисов: България ще помогне на Иран да уреди банковите си проблеми с Европа)

Кратък мой коментар: Не съм съгласен, че г-н Премиеро бил настъпил мотиката само втори път: моля, не го подценявайте чак толкоз - он настъпва мотиката секи Божи ден! Айде сега, нема да се излагаме само два пъти да сме настъпиле една и съща мотика! Он, г-н Бойко Борисов, нашият любим премиер, е истински пич - и може да си настъпва мотиката колкото иска пъти!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

1 коментар:

Анонимен каза...

... И мотиката колкото и пъти да го удря по главата, Бойко Борисов по-прост няма да стане, защото е стигнал максимума!На простотията, имам предвид.

Spasimir Ignatov