Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 24 август 2016 г.

Боко Борисов бил "велик политик" като Бисмарк - оти имал... цели три топки!!!




"Бойко Борисов няма да се кандидат за президент, най-подходяща за поста е Йорданка Фандъкова. Това заяви политологът Антон Тодоров по Нова тв. Той сравни премиерът Борисов с германския политик Ото фон Бисмарк, защото умеел да жонглира умело и ТРИ ОТ ТОПКИТЕ (МУ) били винаги във въздуха!"

Кратък мой коментар: Възниква логичният въпрос: аджеба, колко топки има Бойко Борисов, щом ТРИ от топките му били все във въздуха?! :-) Какви са тия топки бе, не мога да се сетя?! Има ли човек в природата, който да има повече от две топки?! Боко да не е некакъв природен феномен?! Антон Тодоров, мама му стара, откъде знае, че Боко има поне ТРИ топки?! Каква е тази конспирация с топките на нашия оправяч Борисов?! Щом има толкова много топки Борисов нищо чудно и да ни оправи така, както никой друг не може!

"ГЕРБ пак ще бие БСП като шкембе в дувар, заяви обаче Тодоров". Много отворен тоя политолог бе, лелее, егати пича! И он да не е учил у Милиционерската школа у Симеоново, гледам, че е много напреднал в пичовщината, нема начин да не е свързан с милицията, щом е такъв отвореняк!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

Няма коментари: