Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 25 август 2016 г.

А на върха на тази прелестна конструкция се възвисява царят от КГБ и откровено лъже



​Краят на имперския запой на Путин, Автор: Александър Сотник

Без страх в Русия и картофите не растат, какво да говорим за поданиците…

В навечерието на спецоперацията наречена “избори“, Русия преживява не най-добри времена.

Подготовката за „изборите“ в нашия зверилник върви с пълна сила. Създават се „клубове за подкрепа“, сноват агитатори, само дето населението е загрижено от други неща. Пари няма и не се очакват. А на гладен стомах може да се направи някоя глупост.

Но предизборните вопли скоро ще утихнат, на „Стария площад“ ще нарисуват на всеки „полагащите“ се проценти и всичко ще си продължа както досега.

Само че, какво ще правим с празните джобове на обеднелите граждани – ето това не е напълно ясно. Нашите икономически гмуркачи къде ли не търсиха дъното, а него все го няма и само на Путин е известно по каква криволичеща пътечка ще поеме нашата икономика.

Най-вероятно, рублата ще бъде пусната в „свободно плаване“. Или по-точно – ще бъде захвърлена в бездната на хиперинфлацията.

Успоредно с това ще започне чистка в информационното пространство, за да не може нито една мишка да изцвърка от болка и нито една жаба да не квака за безобразията наоколо. Ще заработи печатницата за пари, а страната ще въздъхне с пълни гърди и повече няма успее да си поеме въздух. Никога. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: