Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 29 август 2016 г.

Докато голема част от скудоумния ни народец бърка политиката с пичовщината, с хашлащината и с гъзарченето, дотогава Боко ще минава за "политик"



Опитвам се да си представя Иван Костов по разкопчана "юнашка фланелка" в двора на църква да дава интервю за "международното положение"...

Не ми се получава, нямам чак толкова богата и извратена фантазия!

Daniela Miteva-Krokodilova (написано във Фейсбук)

Кратък мой коментар: Не можете да си го представите Костов по този начин по простата причина, че той не е пич, а наш Боко е пич. Бидейки пич и също така медиен шоумен, он е способен на сичко, докато Костов е само политик, за сметка на това истински. А Боко е сичко друго, но не и политик. Хал-хабер си нема Боко от това що е политика, за него политиката е хашлашко перчене пред камерите и дърдорене на каквото ти дойде на акъло, без никакво мислене. Боко е чалга-герой, не политик. Аз не мога да се начудя какви са тия хора у Нашенско, които виждат в Боко политик. Това означава, че те изобщо не са наясно що е това политика.


Боко, повтарям, е чалга-герой, шоумен, давач на интервюта, резач на ленти (щот така прилича на идола си Тодор Правешки Просташки!), банкянски хашлак, който си показва мускулите пред репортерките и им позволява да ги опипат, за малко да забравя най-важното, он е пич, тая дума съдържа в себе си сичко останало. Е, он също така е и мутра. И е простак. Костов не е нито пич, нито мутра, нито пък е простак. По тази причина не можете да си го представите облечен в "юнашка фанелка" да дава интервю за "международното положение" в двора на църква.

Докато голема част от скудоумния ни народец бърка политиката с пичовщината, с хашлащината и с гъзарченето, дотогава Боко ще минава за "политик". Това в резюме е моето тълкуване на тъй дивия чалга-феномен "Госин Премиеро Боко, облечен в юнашка фанелка и маратонки, дава интервю за международното положение у двора на църква".

ВАЖНА ДОБАВКА, написана от Лила Кара: Излиза, че Борисов е ОПАК човек. Където трябва да казва да, той казва НЕ и съответно където е не, той казва ДА. Трябваше за 7 години да сглоби обратно разпадащата се държава, той не си помръдна пръста и каза НЕ на реформите! НА ВСИЧКИ РЕФОРМИ!

Вместо да държи Русия настрани от България, той се чуди какъв нов хомот (хъб/, АЕЦ) или друго руско да ни нахлузи, вместо да каже: "ДОТУК С РУСКИТЕ ВРЪЗКИ!"

Върховенството на Закона (Конституцията) за него е носна кърпа в джоба му - във всеки момент може да си избърше сълзите и сополите с нея. Затова предаде на смърт Буюк, затова изкелефещи Изборния закон и е даде всички права да работят в това направление на физкултурника и някакви си патриоти-ченгета.

ДЪЛГОВЕТЕ НИ растат и няма да спрат да растат. И данъчната му система вече е отживяла времето си. В момента финансовото положение е като клада от сухи дървеса, само една запалена клечка трябва...

За него това е СТАБИЛНОСТ. Всъщност е затишие преди да лумне голям пожар. Има някаква ИЗМАМНА привидност на благоденствие, идваща от помощите от Европа, но те се употребяват ХИЩНИЧЕСКИ, усвоенчески, от "свои хора". Току-що построените обекти искат вече ремонти.

Изходът от този опак омагьосан кръг е: ОСТАВКА НА ОПОРТЮНИСТИТЕ ОТ ГЕРБ начело с пожарникаря и физкултурника!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

Няма коментари: