Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 19 август 2016 г.

Неприятен въпрос към другарите рублофило-русофили



Ало, дарагие таваришчи русофилы-рублофилы, що млъкнахте като... по повод на подновената дружба и възобновеното приятелство между диктаторите Путин и Ердоган?? Защо вече не дърдорите за "вековния турски поробител" и за "наште братя-освободители"?! Какво става, опорните точки, дето ги получавате от Москва, какво казват по въпроса?

Ало, таваришч Каракачанов, ало, таваришч Гоцэ Первановый, ало, таваришч Сидеровский, къде сте, що сте се скрили като плъхове и мълчите като онемели?! Какво, ще строим АЕЦ "Белене", ще правим "Южный паток", така ли ви инструктираха от Москва, тази ли е сега посоката на пропагандата ви?! Вечната и плодотворна руско-турска дружба ли ще прославяте сега?!

Кажете нещо де, печалбари презрени, марионетки подли, защо мълчите както мълчи комунист на разпит?!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: