Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 19 септември 2016 г.

Кремълска провокация по новините на БНТ: чака ни Крим!



В САЩ, за да купиш жилище или парцел, банката, или сетълмент компанията изискват АМЕРИКАНСКИ документ за самоличност. В най-лошия случай трябва да има Зелена карта, което означава ПОСТОЯНЕН жител. Без тях, не можеш да купиш! По този начин те са предпазени от нахлуване на такива като този Пьотр Толстой.

И в България трябва МОМЕНТАЛНО ДА СЕ ПРОМЕНИ ЗАКОНЪТ, САМО ГРАЖДАНИ НА ЕС ДА МОГАТ ДА КУПУВАТ ЖИЛИЩА И ИМОТИ БЕЗ ПРОБЛЕМИ!

Никакви имоти за хора без ЕС идентификация! Никакви руски училища! Щом няма турски, няма да има и руски! Справедливо е. Никакви отделни предпазни коридори и врати за руски деца, а наравно с българите и циганетата влизат и ходят на училище.

Иначе ни чака Крим! Това са повредени от алкохол мозъци, доверие не им се полага. Нека си спомним какво ни съветваше Новодворская. Тя беше много ерудиран, чел човек и наш приятел!

Лила Кара

Natasha Filipova: Нали чухме "... купихме половината, ще купим и цялото". Аз днес се отчаях тотално...

ДОБАВКА ОТ Георги Чобанов:

Няколко въпроса относно кремълската провокация по новините на БНТ тази вечер:

1.) Кой поръча излъчването точно на този материал, в този му вид, по това време и без никакъв журналистически коментар?!

2.) Ще излезе ли Външно министерство с официална реакция по случая?! И кога?

3.) Ще бъде ли извикан руският посланик да даде обяснение за казаното от П. Толстой? Има ли пряка държавна намеса при финансиране на изкупуваните от руснаци имоти по Черноморието?

Впрочем новият руски посланик, който предстои да встъпи в длъжност, е специалист точно по "разселването" на руснаци в близката чужбина. Какво да очакваме?

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

1 коментар:

Анонимен каза...

Хора, проверявайте си информацията, за да не пишете глупости. Няма нужда от никакво американско гражданство или зелени карти, за да купиш имот в Америка. ВСИЧКИ чужденци могат да купят недвижимост в САЩ, от това обаче не следва автоматично, че могат да се заселят там за постоянно.