Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 22 септември 2016 г.

Да живей европейска, натовска и демократична България, равноправен член на великата евро-американска цивилизация на свободата!


Независимият човек е свободният човек. Сиреч, е автентично, по човешки начин съществуващият човек. Същото се отнася и за народа - народ, който е независим и който няма никога да се откаже от независимостта си, такъв народ е свободен, проспериращ и достойно живеещ народ. Народ, в който голяма част от хората са зомбирани от лъжливата русофилска митология за "вечно обичащият ни и периодично освобождаващ ни голям руски брат" и се прекланят доземи пред комунисто-ченгесаро-кагебистко-милиционерските си господари, такъв народ е поразен в сърцевината на душата си. Такъв народ не е свободен народ, а несвободните народи съвсем заслужено живеят в мизерия, са бедни, а също така са недостойни, са деградирали в морално отношение народи с извратени представи за нещата от живота.

По тази причина и на това основание тази същата част от българите имат за свой национален празник деня, в който една империя, руската, получава правото на безсрочна окупация на България от друга империя, османската, т.е. деня, в който едните господари са заменени от други господари. Свободните българи пък имаме за свой национален празник 22 септември, деня, в който България става независимо царство, т.е. деня, в който свободолюбивите българи постигат свободата си, България вече няма господари! Да живей българската свобода и независимост, достойни българи! Да живей европейска, натовска и демократична България, равноправен член на великата евро-американска цивилизация на свободата! Драги нашенски поклонници на Евразия и на путинизма, престанете да служите на интересите на толкова атавистичния руски империализъм, престанете да вредите на българския просперитет, престанете с националните си предателства - защото заслужавате да бъдете навеки проклети заради низостта си! Да живей България!


Апропо, приятели, празнуваме Деня на независимостта на България, а оня, който осъществи този велик държавнически акт, именно Цар Фердинанд Български, стои още непогребан, ковчегът му толкова много години още чака по височайшето желание да отпътува за България, толкова милата на сърцето на Царя страна?! Не чувствате ли колко грозна е тази наша неблагодарност към този строител на европейска България?! Нима той не е заслужил да му изпълним предсмъртното желание да бъде погребан в България?! Какво ще кажете по този въпрос, драги плужеци и мижитурки, дето в момента управлявате България?!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: