Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

сряда, 21 септември 2016 г.

Невиждана наглост: с нашите собствени пари, дето им плащаме за техните митични атомни реактори, руснаците изкупуват и отново завладяват нашата България!Мечтая да можеше тези 1.2 млрд лева, дещо ще ги платим за безумието "Белене" (парите към Русия, да могат по-успешно да ни купуват имотите!), та да можеше да има политици с визия и достойство, сила и желание да отстояват да се дадат тези пари за ОБРАЗОВАНИЕ. Дано, дано, дано някога имаме такива!

Жюстин Томс

КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: Да, излиза, че ние самите, със своите пари, плащаме за непроизведените от Русия реактори, та да могат руснаците, с нашите пари, да изкупят повечко имоти у нас, в България: да, оказва се, че с нашите собствени пари руснаците изкупуват нашата България! Аз лично не си представям по-голяма гавра и по-голяма подлост или мерзавщина, ала ето, мнозина даже не усещат нито гаврата, нито подлостта, нито мерзавщината на руския империализъм! Примерно г-н Премиеро Боко очевидно съвсем не усеща наглостта на руснаците и се прави на сляпа кокошка! Правете си какво пък означава това!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: