Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 29 септември 2016 г.

Много са ми смешни другарите от ГЕРБ и БСП как се напъват да играят нескопосания си "демократичен" театър, цирк или по-скоро чалга-шоу, зрелище или сеирище



На наш Боко очевидно вече не му стига да владее само България, он чрез свои хора (другарките Бокова и КриСталинка, дека се напъват да стават шефки на ООН, другарката Цецка пък сега щяла била да ни става... президентка, она щяла да бъде Боковия кандидат за президент!) вече се опитва да овладее... целио свет!!! Правете си сметка що значи милиционеро-мутро-комунистическата наглост!

Навремето другарите с каскетите и с възтесните чела с петолъчките сакаха да правят световна комунистическа експанзия и се стремяха чрез война и "революция" да овладеят целия свят, е, не успяха, проклетите "американски империалисти" с цялата си мощ успяха да им счупят зъбките. Сега кагебисто-милиционеро-комунистите се опитват да овладеят целия свят по друг, много по-подъл и коварен, но също така по съвсем комунистически начин, а именно чрез лъжи, измами, кражби, подкупи. Е, с лъжа представят и Бокова, и КриСталинка за "български кандидатки", при положение, че и кокошките по селата вече знаят, че тия другарки са Путинови и руски кандидатки.

Боко, разбира се, е пионка, аз се майтапя като пиша, че нашиот бабаит-кумир бил искал да овладее целио свет; нищо не може да овладее он, но чрез него овладяват света неговите господари, на които Боко е именно кукла на конци, марионетка, нищо повече не е нашият богатир-бабаит.

Разбира се, сами знаете къде е центърът, насочващ попълзновенията на цялото това кагебисто-ченгесаро-мутро-милиционеро-комунистическо котило: в Москва е техният център, в Кремъл е техният господар! Тия неща са съвсем ясни, но понеже масово не се разбират, се налага ако трябва да ги повтаряме всеки ден.

Ще завърша с това, и то е важно да се знае: много са ми смешни другарите от ГЕРБ и другарите от БСП как се напъват да играят нескопосания си "демократичен" и също така "политически" театър или цирк (или по-скоро: същинско чалга-шоу, зрелище или сеирище), а именно, че они биле, видите ли, "политически противници", че биле "врагове", че се "мразели", че воювали помежду си по некакви си там "принципни" и "идейно-ценностни" подбуди, че народните милиционеро-ченгета-и-мутри от ГЕРБ биле "десни", а пък другарите от автентичното БКП-БСП биле "леви" и прочие, и так далее, и таму-подобное, и ала-бала, и тинтири-минтири! Вие не усещате ли фалша и лъжливостта на тия другари, дека се опитват да ни водят така баламски за носовете?!

Абе на тех сичките комунизмът им извира от всека техна фибра или пора на кожата, от уста, от носове, отсекъде, от всеки отвор на тялото им пуши и дими неподправеният им комунизъм, ала они се напъват да ни правят на хептен идиоти и балами и се мъчат да играят нескопосания си "политическо-демократичен" чалготечен цирк: Боко, милият, понеже обича мачлетата, подава, ритва "у телевизоро" топката към другарката Нинова, лидерката на баш-комунистите, измърморва некоя нелепица или мнима плювня по адрес на комунистите, а пък те, милите, преструвайки се, че уж са му се обидиле, почват да крещят театрално и показно, уж че водят некакъв по нашенски тъп и лъжлив "политически дебат"! Комунистите биле "опозиция" на нынешната милицинорско-ченгесарска власт, примерно ченгета като Георги Марков, седесарино, не другото ченге, академико, дека носи същото име, е пък нещо като медиен трубадур на Боко и циркулира от медия в медия за да лъже и маже както му скимне, а пък другите медийни ченгесарски трубадури, да не ги изброявам сега сичките, Божо, Мотю Гестапото и так далее пък като многомашиннички-стахановки също така циркулират из медиите, пропагандирайки все същата комуно-милицонерско-ченгесарска неръкотворна "правда"! И вие им вервате, и вие им се връзвате, и вие си мислите, че тия лъжци са "противници" ли?!

Противници са колкото Путин, Жириновски и Зюганов са противници, противници са, ама друг път! Те сичките са кърваво-червени дренки все от един и същ дол, они сичките са все от едно и също милиционеро-комунисто-ченгесарско котило, они сичките са все от едно и също тесто омесени и все в една и съща кремълско-кагебистка фурна са опечени! Тъй че, другари мутро-чунгета и комунисти, недейте да си мислите, че като ни правите на пълни идиоти, то ние наистина сме точно такива; е, верно, има бол наивници у Нашенско, ала има и такива, дето разбираме, че сичко това е нескопосан ченгесарски "политически" и "демократически" чалга-цирк с руско-кагебисто-путински привкус! Да, смърди така силно на руски партенки в тоя "политически" цирк, че повече не се търпи смръднята им!

А вий си повтаряйте, че била "чист планински въздух" тази нетърпима смръдня, повтаряйте си, ама кой ли пък вече ви връзва на лъжите?!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

Това е така и в поста има много хубави и верни неща, но и някои неточности.

Първо, „американските империалисти“ (за съжаление) съвсем на са „счупили зъбките“ на комунистите, напротив, именно благодарение на американската помощ Съветският съюз побеждава Германия в Отечествената война. Иначе щеше да победи Хитлер с неясни последици за света, но за България това определено щеше да е по-добре. Така че Америка не само не счупва зъбките на болшевиките, а даже ги спасява!

Втори, след войната до началото на 1950-те години Америка вероятно е имала потенциала да победи военно СССР, но президентът Айзенхауер решава, че няма да атакува СССР, а Америка ще победи, като „живее по-добре“ от СССР. Само че това е капитална грешка, защото не можеш да победиш противник, като „живееш по-добре“. Така Америка разпъва ядрен чадър над себе си и съюзниците си, под защитата на който да се наслаждава на свободата и благосъстоянието си, но това води до патова ситуация, при която нито една от двете страни не може да вземе надмощие, понеже комунистите достигат военен паритет с Америка.
Тогава обаче Москва се връща към някои стари стратегически планове, разработени още от Ленин, но впоследствие изоставени от Сталин. Става дума именно за това, както правилно пишете, „да овладеят целия свят по друг, много по-подъл и коварен, но също така по съвсем комунистически начин, а именно чрез лъжи, измами, кражби, подкупи.“, като основната измама са перестройката, гласността и либерализацията на режимите, които обаче са фалшиви. Идеята е да се симулира демократизация и така Западът да бъде победен със собствените му оръжия. Именно тази разгръщаща се стратегия наблюдаваме след 1985 до днес, като тя явно вече навлиза в решителна фаза.

Колкото до фалшивата многопартийна система, нея беглецът от КГБ Анатоли Голицин нарича не демокрация, а „демократизъм“. На базата на своята вътрешна информация и познания за начина на мислене на съветските стратези Голицин предсказва всички тези развития в Източна Европа и СССР много години преди да станат факт, но е игнориран от западните правителства и анализатори. Голицин пише:
„Създаването на контролирана „политическа опозиция” прави възможно въвеждането на измамни „некомунистически” и „демократични” структури. Дори т.нар. „свободни избори” не представляват проблем за комунистическите партии. Поради своето тайно сътрудничество с „опозицията” комунистическите партии неизменно са в печеливша позиция. Винаги печелят техните кандидати – били те комунистически или „некомунистически”, тъй като всички некомунистически кандидати са контролирани. Не съществуват други истински независими кандидати...Но докато упражняват водещата роля, комунистическите партии се правят на невидими – макар и ясно да се вижда, че ключовите играчи са „бивши” кадри на партията и тайните служби и техни назначения.

Комунистите успяха да скрият от Запада, че „некомунистическите партии” са тайни партньори на комунистите, не алтернатива или техни съперници…“