Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 4 септември 2016 г.

По повод днешния пишман-патриотичен протест на комуноиди и рублофили с искане "пришълците" - бежанците - да бъдат изгонени от България



Некакви другари-комуноиди, предрешени като пишман-патриоти и водени от наши известни рублофили (един от тях е даже депутат в Европейския парламент, не знам що дири изобщо там, сигур е за заплатата в евра?!), били правили днес протест в Харманли против "пришълците", искането им било "пришълците" (бежанците) да бъдат изгонени от България. Даже г-н Премиеро Боко участва в акцията им и ги подкрепи в едно свое "ентервю" пред бясно преследващите го из страната телевизионни репортерки, он благоволи да сътвори поредния си гаф, като каза, че България веке не могла да приема повече "икономически емигранти".

Нормалният човек, като гледа тез "патриотично"-комунодни и чингесаро-милиционерски изгъзици, си задава логичният въпрос: а нашите емигранти, дето живеят и работят в западните страни, в Европа и Америка, не са ли, по тази логика, също "пришълци" - и не требе ли и те да бъдат също изгонени?!

Не може да се мери с двоен аршин. Та тия "патриотични" кратуни, дето са крещели днес в Хасково, не могат ли да поне да осъзнаят колко са тъпи, прости и долни?! Е, ако са крещели там понеже са им платили е друг въпрос де, и те душа хранят, но иначе ми се струва, че се излагат като краставичари...

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

3 коментара:

Анонимен каза...

Съвсем резонен протест. На мигрантите, дето искат да ислямизират цивилизования свят, трябва да се бие по един хубав, звучен щут в задниците и обратно в пустинята, където им е мястото.

Анонимен каза...

"Съвсем резонен протест. На мигрантите, дето искат да ислямизират цивилизования свят, трябва да се бие по един хубав, звучен щут в задниците и обратно в пустинята, където им е мястото.
5.09.16 г., 0:11"
Само, че тъпчо анонимен, ужким православен, гаден, прост, лъжовен, дето искаш да ме опростачваш със злобната си простотия - първо, ти не вярваш в никакъв Бог!
Ти не си никакъв християнин, а ако се пишеш православен, то е, само и единствено да се сламчиш, да се слагаш, да се мазниш и лигавиш на Путин и на подобните му духовни и интелектуални лилипути! Т.е. на неговия православен джихадизъм, ерго не, на някаква чиста и свята вяра, а на безбожното му нейно използване, лъготене, хвърляне прах в очите на електората и прикриване на имперските му амбиции!
Второ, ти гнидо имперска и анонимна, сволочъ рублофилско-тролска и предателска българските интереси и сам не си вярваш, че тези икономически мигранти са тръгнали с децата си да ислямизират християнската цивилизация.А, нито и, че могат да го сторят!Без значение коя, но май повече на запад от нашата, че е по-търсеща ги и искаща ги...Сигур съвсем не ти стига пипето да схващаш аджеба - защо?!Ако ли пък си толкова схватлив и разумен трол, че да го разбираш - тройно и четворно...Нека трижди по петорно да си проклет заради опитите си тук да лъжеш по-простите от тебе българи...да ги лъжеш, мамиш... да ги заблуждаваш... да воюваш с тъпните си и с лъжите си путински, а ще ти го кажа...дрисльо руски скапан анонимен - и...путкински!Продъни се, в дън земя се скрий и недей цапа с изявите си българското пространство!Звучният шут е не за тези хора, а точно за такива, като тебе задници, безбожни лъжци, измамници, безродници, убийци на истината и престъпници!В затвора да изгниеш дано!Предател на българите!
Господ, да те порази изеднико на истината!Гръм да те удари!Нищожество проклето!Червеят
трупен е по-полезен и заслужил съществуването си от тебе!Гаден удушвач на истината!

2016.09.05г. Владимир Петков-Трашов

Анонимен каза...

Обръщам ти внимание, че говоря само за ония мигранти, които искад да ислямизират Запада. Истинските бежанци, които не искат да налагат религията си, трябва да бъдат приемани и да получават необходимата помощ.