Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

неделя, 25 септември 2016 г.

Ний не сме държава, ние сме пътуващ цирк, пардон, ние като държава сме по-зле от психиатрична клиника!!!
Валя Ушева: Ох, олекна ми! Най-после и тези, които непрекъснато плачат, че няма за кого да гласуват получиха възможност за избор. Има и "нов проект", консервирани: Бареков, Софиянски и в добавка Весела Драганова.

Кратък мой коментар: Абе, туй Петно да не е довереникът на Слави Трифонов в тия избори?! :-) Апропо, защо не издигат най-сетне проф. Вучков за президент, що обиждат заслужилия човек и народен трибун?! Динко със свинските опашки още ли не сте го издигнали за президент?


Та шоуто да бъде пълно: Динко, Пищова, Вучков, Петното, ген. Радев, Боко, Сулю, Пулю, стрина им Гюргя, Жорж... ний не сме държава, ние сме пътуващ цирк, пардон, ние като държава сме по-зле от психиатрична клиника!!! На маймуни ни направиха тия разгащили се ченгета: ало, българино, търпеливецо, що не станеш да изметеш тия боклуци, докога ще ги търпиш?!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: