Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

понеделник, 12 септември 2016 г.

Излиза, че и "гражданите за евразийско развитие на България" (ГЕРБ) са путинофили щом участват в рублофилски сборища заедно с комунистите!Моля евродепутатите, издигнати от партия ГЕРБ Andrey Kovatchev, Eva Paunova, Vladimir Urutchev, Емил Радев, Andrey Novakov за коментар или становище по повод тази снимка. Тя е от днешния събор на движение "Русофили" край Казанлък.

От трибуната на въпросния събор съпредседателят на парламентарната група на партия ГЕРБ и председател на парламентарната комисия за приятелство с Русия Красимир Велчев е поздравил събралите се от името на премиера Бойко Борисов и председателя на парламента Цецка Цачева. Благодаря!

Aleksandar Malinov

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

Няма коментари: