Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

понеделник, 19 септември 2016 г.

По повод сърдечна реплика на влюбена в г`осин Премиеро Боко дама предлагам он да стане пожизнен падишах на България!Rafaela Ivanova: Орисан да бъде лидер! Гигалайк за неуморния премиер Бойко Борисов !

Кратък мой коментар: Боко Първи - падишах на България! Да обявим г-н Премиеро за пожизнен цар на България! Само Он може да ни оправи, ако требе, ке ни оправя секи ден - за целото бъдеще!!!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

1 коментар:

Анонимен каза...

Както си предполагахме и сега беше потвърдено от Цветан Василев, България в действителност се управлява от Монтерей, така че Любен Гоцев е падишахът на България.