Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

събота, 3 септември 2016 г.

Победа: кандидатите за отговорни държавни длъжности ще бъдат проверявани за принадлежност към службите на бившата комунистическа държава!Най-накрая Парламентът прие Лустрация.

Заедно с Методи Андреев и Peter Slavov предложихме промени в закона за Класифицирана информация, с които лицата на отговорни държавни длъжности ще бъдат проверявани за принадлежност към службите на бившата комунистическа държава, включително ДС. Най-накрая тези текстове са приети. Тези лица ще подлежат на задълбочена проверка за зависимости. При наличие на такива, няма да получават достъп до тайните на държавата и няма да могат да заемат висши държавни постове.

След това Парламентът одобри и следващ наш законопроект, Комисията по досиетата да разшири своята работа и да проверява също и Районни кметове, квестори, кметски наместници и т.н.

Истината ще ни направи свободни!

Martin Dimitrov

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: