Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 13 октомври 2016 г.

Тъп и ненужен си, но си си ти: велико, браво!




На планетата Земя едва ли съществува по-кичозен и чалгарски призив от "бъди себе си". Житейското мото на стотици хиляди млади българи от Горно Нанадолнище.

Под път и над път хора без никакви отличителни качества упорито настояват да останат "такива, каквито са" и оправдават непрекъснатата си и безгранична посредственост с този лишен от естествена логика лъжевъзвишен стремеж.

В разгара на новия риалити сезон, в който всички телевизии бълват "звездно" съдържание на кило, ставаме свидетели на един отдавна познат феномен - известни и неизвестни, но еднакво прости хора, си говорят "пряко в очите", казват си нещата "такива, каквито са", "прями и директни" са и най-вече са СЕБЕ СИ в национален ефир.

Разбира се, всички тези завидни и особено ценни достойнства проличават най-вече в разгара на див селски скандал, по време на който някой псува на майка и крещи на друг "Ела си ми го кажи директно, БЕЕЕ!"

Едва ли в последните 10 години се е родило интервю с поп-фолк певица, в което да не се споменава как единствена и абсолютна ценност в тоя живот в въпросното себеотстояване.

Обикновено то идва на дневен ред след въпрос от рода на: "Кажи сега защо се сбихте с бившата жена на мъжа ти в "Биад?" под формата на отговор като: "Защото съм истинска, защото съм себе си..." Моля? (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Защо ходиш на работа?Идиот