Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 5 октомври 2016 г.

Цецке мари, Цецке: що не си остана проста юрисконсултка у кметството на Плевен?!


Ако ГЕРБ спечелят, то ще е с фалшификации. Съгласен съм, че у нас простотията е голяма, но тя не е чак пък толкова голяма, че ГЕРБ да спечелят президентските избори честно. Биха могли да ги спечелят, но по милиционерско-мутренския начин, именно с фалшификации, което те го умеят. В народната милиция свято, като зеницата на окото си помнят и пазят завета на др. Сталин: "Не е важно кой как гласува, важното е кой брои бюлетините!"...

.......

Иво Инджев нарече Цецка Цачева с много подходящото име "Аецка Цачева". Това е попадение право в десетката по ивоинджевски, браво!!! (Преди време Цецка, подведена от Боко, почна да защищава строежа на АЕЦ "Белене" - без да знае, че тартора вече е сменил позицията си! Когато разбра, че той се е изметнал, тя, без да й мигне окото, заяви, че ако требва, ще я строят, ако не, нема да я строят, важно е как се разберат големците Боко и Путин! :-) )

.......

Евродепутат от ГЕРБ пише във Фейсбук, че не била важна външността на Цецка, а били важни нейните "неоспорими личностни качества"; та в тази взърка ми се наложи да реагирам ето как:

Интересно, а какви са качествата на др. Цачева? Дайте поне едно качество, което да я прави достойна да бъде държавен глава на България?! Че окаяната България трябва да бъде подиграна и унизена с президентка, която е завършила тригодишен рабфак и е била партийна секретарка на БКП?!

.......


Само смешна и грозна да беше Цецка, само този да й беше дефектът, можеше да се преглътне! Ала тя е и "недотам умна", да се изразя по-културно, при това в нравствено отношение е доста зле, като капак на всичко й липсва образование в сферата на дипломацията, на военното дело, в международните отношение и прочие, все области, които са в сферата на президентските отговорности. Да избереш неграмотен, но самонадеян безличник и профан за президент е страшно: ний имаме вече опита с Гоце Первановый...

.......

Цеца има неоспорим талант да пее фалшиво! :-) А руския език го праска без да й мигне окото!!! Абе ученото си е учено, Боко, не е като назе с тебе!!!



Тодор Марков: Ужас! На някои хора трябва да се забрани да пеят публично Булат Окуджава. Само сами в банята и то тихо. Горкият Булат, не заслужава това!

........

Цецке, Цецке, що не си остана юристконсулт у кметството на Плевен?!


И тъй, полемиките около тъй одиозната кандидатура за президент на другарката Цецка Цачева се засилват! Да вметна нещо, в кръга на шегата, прочетох го на едно място и леко го пипнах, за да видите как мисли, с извинение, редовият избирател на мутро-милиционерската партия:

Он, Боко де, за нас, българите, е като Слънцето! Да ни е жив и здрав, докато него го има, и нас ще ни има! Същинско щастие е, че го има! Требе да осъзнаем тая истина, че без Боко ний, българите, сме едно нищо...

Петя Кръстева каза: Кажете кой до сега е държал като Борисов за държавата?

Ангел Грънчаров каза: Само другарят Тодор Живков е държал така убаво за държавата като Боко, другарко! Много сте права! Другарят Боко дори може и да задмине др. Тодор Живков по грижи за държавата! Има такава опасност! :-)


Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: