Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 9 октомври 2016 г.

Кратко отворено писъмце до Трайчо Трайков



Реших да напиша тази сутрин една... телеграма, да пусна нещо като... есемес (е, от по-дългите все пак!) на г-н Трайчо Трайков, с който да му кажа нещо важно; речено-сторено: ето какво му написах:

Уважаеми г-н Трайков,

Първо Ви поздравявам с издигането за президент на България и с достойното Ви поведение в медиите! Желая да Ви кажа, че в мое лице имате горещ поддръжник - понеже и аз споделям същите ценности, които Ви въодушевляват! И които са спасителни за България.

Искам да Ви кажа нещичко, което може да изиграе роля във Вашата кампания. Размишлявайки върху нелеката психологическа и нравствена ситуация в страната стигнах до заключението, че Вашата - нашата - кампания може да има голям успех ако Вие започнете да се представяте като ЕДИНСТВЕНИЯ ГРАЖДАНСКИ АНТИМАФИОТСКИ КАНДИДАТ! Тази формула ми се вижда печеливша. Това, че Вие представлявате проевропейски настроените и демократично мислещите граждани, които също така сме и против руско-българската ченгесарско-кагебистка мафия-олигархия се подразбира. Затова на преден план издигнете това - Вие сте ЕДИНСТВЕНИЯ ГРАЖДАНСКИ АНТИМАФИОТСКИ КАНДИДАТ. И ще видите, че тази формула ще проработи и ще донесе много гласове.

Нека на по-заден план отиде това, че сте кандидат на Реформаторския блок - щото медиите на мафията направиха нужното да окалят, да омърсят и да оплюят това име. На преден план слагайте по възможност това, което Ви казах. Нека и Вашите пиари помислят повече и да спомогнат за разпространението на този Ваш образ, който фактически отговаря и на истината, т.е. не е нещо илюзорно.

Моля също така да кажете на хората, които водят и организират Вашата кампания: нека да направят нужното да се разпространи предложението всеки гражданин, който вече е решил да гласува за Вас, да опита да проагитира и да убеди поне още трима колебаещи се да гласуват за Вас. Смятам, че това е възможно да се постигне, просто се иска по-умел и честен подход, трябва много да се разговаря с обезверените от всичко и от всички хора, тия хора не са малко, напротив, прекалено много са. Ако тази идея бъде разпространена сред Вашите избиратели, ако те се ангажират с такава една задача, то това ще увеличи трикратно броя на Вашите избиратели, а това ще Ви гарантира участие на балотажа. Стигне ли се до чудесната ситуация Вие да сте опонент на Цецка Цачева на втория тур, т.е. ако никой от кандидатите на комунистите не стигне до балотаж, това означава, че Вие ще бъдете следващия президент на България! Което именно и Ви го желая!

Простете ако с тия свои съвети Ви звуча наставнически, но аз като български гражданин, като човек и като философ се почувствах длъжен да Ви напиша това кратко писмо. Смятам, че Ви казах важни неща. Бъдете здрав за да работите още много години за доброто на България!

С уважение: Ангел Грънчаров

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

3 коментара:

Анонимен каза...

Айде почнаха подмазванията...

Bacho Кольо каза...

Български кандидат-президент, който афишира открито своите антируски разбирания, не може де разчита на повече от 5% народна подкрепа. Трайчо Трайков, на когото общо -взето симпатизирам, ще спечели около 4%.

Ангел Грънчаров каза...

Искаш да кажеш, Колю, че български кандидат-президент, който обича България повече от Русия, не може да спечели симпатиите на българския народ, така ли? Помислил ли си добре какво всъщност дръзваш да твърдиш? Щото то означава, че по твоя преценка българите са уроди, които разбират "българския патриотизъм" като безгранична любов към... Русия и към СССР, ако ми позволиш да използвам дефиницията на другаря ти Калфин.

Докога вий, комунистите (ведно с мутро-милиционерите) ще тъпчете българското достойнство в угода на руския имперски интерес, Колю, а? Нима не съзнавате, че работите против коренния и същностен интерес на България?!

Що, мама му стара, не идете при това положение в Русия, порусначете се, станете руски граждани - и тогава си обичайте Русия и мразете България колкото си искате, колкото душа ви иска?!