Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 2 октомври 2016 г.

Очевидно кукловодите наредиха на Б.Борисов да загуби президентските избори и по тази причина той издигна абсолютно неизбираемата кандидатура на другарката Цачева


Моят първи коментар по повод издигането на другарката Цецка Цачева за кандидат-президент не може да е друг освен този: очевидно на ГЕРБ кукловодите са наредили да загуби президентските избори и по тази причина ГЕРБ, т.е. вождът Боко Борисов издига възможно най-неизбираемата от всички възможни кандидатури, тази на др. Цачева. Из Фейсбук циркулира справедливата констатация, че даже ако ГЕРБ беше издигнал за свой кандидат... едно магаре, то тогава кандидатурата му щеше да е значително по-избираема от тази на др. Цачева, аз лично оценявам тази констатация, както вече казах, за напълно справедлива и разумна.

Пита се обаче: защо ГЕРБ ("гражданите за евразийско развитие на България", по толкова сполучливата дефиниция на г-н Иво Инджев) трябва да изгуби тия президентски избори? Отговорът е ясен: понеже пред публиката на ГЕРБ, пак по заповед от кукловодския център, е отредена ролята на "проевропейска партия", то за да бъде осъществен завой и поврат на България към путинска Евразия, то начело на този завой и поврат трябва да застане открит антиевроеец и антинатовец, е, такъв е, примерно, таваришч-летеца Радев (така ли се казваше оня човечец, дето не знае още на кой свят се намира, ала иначе като едното нищо, бидейки военен, по заповед е способен да научи и да изпълни всяка една инструкция, дори и най-гибелната, дори и най-катастрофалната за България!).

Тъй, и ето, с този ход самозабравилите се арогантни кукловоди, които наредиха на Боко и на ГЕРБ да загуби президентските избори, издигайки абсолютно неизбираемата кандидатура на другарката Цачева, с оглед на това начело на България да застане твърд антинатовец и антиевропеец, та с този именно ход въпросните кукловоди си позволиха нещо, което окончателно демаскира нашето родно политическо сеирище, т.е. след тези избори вече и слепите ще видят, че ГЕРБ и БСП (с вся остальная рубладжийская сволочь, ДПС, АТАКА и прочие позьори) играят заучени роли в един театър за наивници, за балъци, за идиоти и прочие...

Та значи, драги ми родни съдебни заседатели и избиратели, следва да знаете, че работата в нашето родно политическо сеирище започна да става, дето се казва, съвсем дебела. Скоро ще се наложи да излизаме отново по улиците и площадите, с оглед да парираме и да осуетим подготвяния преврат, подготвяния катастрофален за България гео-стратегически завой в посока ЕВРАЗИЯ, който, разбира се, ще бъде изгоден единствено за напълно самозабравилата се и тъй арогантна руско-българска кагебисто-ченгесарска мафия и олигархия. На която служат всички най-основни играчи в българското политическо сеирище, с едно-единствено изключение - някои среди от Реформаторския блок.


Толкоз засега. бъдете здрави! И непременно гласувайте за тандема Трайков-Събев - ако искате България да (о)стане нормална, европейска, натовска, демократична и просперираща страна!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

2 коментара:

Анонимен каза...

Само да попитам:
Защо е скандално издигането на Цецка Цачева?
Кого да издигне ГЕРБ? Чърчил?
Защо да е по-малко скандално това, че тя е действащ, и то от доста време, Председател на Парламента от това, че е издигната за кандидат-президент?
Какво толкова се е случило днес?
Реалният скандал е, че изобщо сме допуснали всичко това!
Че е възможно президентските кандидатури да бъдат обявявани един месец преди изборите!
Че сме оставили България в ръцете на една абсолютно самозабравила се шайка!
Но това не се е случило днес и не виждам никакво основание за възмущение, покруса и изненада!
Виж, да се покрусим, защото сме направили гореизложеното възможно, да се стегнем и да го поправим би било далеч по-адекватна реакция!

Alexandrina Pendatchanska

Анонимен каза...

Не е неизбираема, имате грешка. ГЕРБ и една котка да сложат за кандидат, и тя ще бъде избрана. Бъдете по-реалистичен.
Лично аз ще гласувам за генерала.