Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

петък, 7 октомври 2016 г.

Боко се изперчи, че бил срещу "комунистите", он, завалията, не се усеща, че само пределно малоумните може да му се вържат на лъжите!Christo Komarnitski: Някакви хора без идеи, без принципи, без ценности. Вчера били от БКП, днес са десни, утре, ако се наложи, ще станат ислямисти. Давай, Бойко, мачкааааай!

Кратък мой коментар: Боко се изфърли вчера и съвсем лицемерно зе да се представя, моля ви се, за "антикомунист"! Не усещайки се, че приказките му срещу "комунистите" бият и срещу него самия, он също е бил комунист! Рисковано е, драги ми Боко, да се лъже чак толкова, да се лицемери, опасно е направо! Ти като лъжеш, че мразиш "комунистите", нима мислиш, че некой ти верва?! С тях се спогаждаш чудесно! Та нали беше бодигард на самия Тодор Живков?! Ти винаги си бил техен слуга, само най-малоумните ще ти поверват, че си срещу тях!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

1 коментар:

Анонимен каза...

Целият този цирк продължава вече прекалено дълго – 26 години – и кремълските стратези май не усещат, че вече будят само смях, защото всички техни ходове са предвидими за посветените и ние невероятно се забавляваме, като гледаме техните повтарящи се елементарни сценарийчета и игрички.