Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 4 октомври 2016 г.

Бащицата на нацията й... такова мамата!



Кратък мой коментар: Между другото излиза, че у Боко все пак има елементарно чувство на морал: бавил е до последния момент обявяването на кандидатурата на Цачева по причина на това, че го е било... срам! Леле, да не поверва човек: у Боко все пак имало некакви останки от чувството за срам!!!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

Хора, моля ви, не пишете наивитети и започнете да назовавате нещата с истинските им имена. Четете и анализирайте сензационното интервю на Цветан Василев, съдържащо най-важните разкрития в Източна Европа в последните 26 години, за което посткомунистическите медии и анализатори по понятни причини мълчат като риби. Данговска е издигната от Политбюро-Монтерей в последния момент, но не от чувство за някакъв срам, а по тактически причини.

Анонимен каза...

Да се надяваме, че няма да успее да стане президентка. Генералът е много по-добър избор.