Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 28 октомври 2016 г.

Трайчо Трайков убедително води в предпочитанията на избирателите седмица преди президентските избори!



ЗАБЕЛЕЖКА: Допитването се прави в сайта http://clubz.bg/

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

6 коментара:

Анонимен каза...

Тези онлайн допитвания нямат никаква достоверност обаче. Отдавна известен факт.

Анонимен каза...

Това е нормално, в интернет РБ, респ. ДСБ открай време печели всички избори, но за съжаление това не е представително за страната, понеже ползвателите на интернет имат ниво над средното, а това в посткомунистичексите страни се асоциира с десни възгледи, и освен това така се мери само активния вот.

Но президентските избори в България са без значение поради липса на реална алтернатива. Всичко кандидати може би с изключение на Трайчо, който няма шансове, са контролирани и проруски.

Между другото все пак се учудвам на решението на комунистическите стратези да издигат бивши комунисти като Цецка Данговска. Всеки има право да си променя възгледите, но кака Цецка вместо да обявява, че се гордее с членството си в БКП, би трябвало да каже, че да, то е факт, но тя е променила убежденията си. Само че като бивша комунистка би било неетично да се кандидатира за такъв висш пост и тя отказва номинацията. Иначе това би било подигравка с антикомунистите в България, които не са се борили за това да ги управляват бивши комунисти. Затова тя ще работи за демократичната кауза, но като редови член на ГЕРБ, не в експонирана позиция. Същото се отнася и за премиера Бойко Методиев. От уважение към антикомунистите тези хора не би трябвало да се стремят към високи постове в демократична България.

Друг въпрос е, разбира се, дoколко тези хора наистина са променили възгледите си.

Анонимен каза...

За разлика от българските избори обаче американските са съдбовни за Америка и света. Защо?
-
Президентски избори САЩ 2016

„Има ли някой, който сериозно да вярва, че Русия може някак да повлияе на президентските избори в САЩ? Америка какво е, да не е бананова република? Америка е велика държава – поправете ме, ако греша.“

Владимир Путин на 27 ноември 2016 във Валдай

Тези президентски избори в Америка са уникални и съдбовни в много отношения:
1. Никога досега поляризацията между леви и десни в Америка не е била така силна. Америка днес е дълбоко разделено общество.
2. Качеството на кандидат-президентите е най-ниското от много време насам.
3. Нивото на политическия дебат е потресаващо ниско, всъщност такъв отсъства, кампанията се свежда до примитивни лични нападки.
4. Никога след края на Студената война темата „Русия” не е доминирала така силно предизборната борба в Америка. При това двамата кандидати открито се обвиняват взаимно, че са марионетки на Кремъл!
5. Има основателни съмнения, че поне един от кандидатите наистина е подвластен на Кремъл.
6. Един от кандидатите – Тръмп – открито заявява, че в случай на загуба няма да приеме изборния резултат!
7. Има индикации, че изборите при определени обстоятелства могат да доведат до избухването на Трета световна война.
Всички това е показва, че се движим към някаква невиждана и нечувана ескалация.

Съществуват различни варианти за развитие на събитията в зависимост от изхода на изборите и за съжаление немалко, ако не повечето от тях водят към размирици в Америка и/или Трета световна война. Възможни са много изненади, но тук няма да се спирам на тях. Всичко това обаче показва размаха на руската стратегия и операции. Русия дърпа конците на световната политика в степен, неподозирана от повечето хора.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч кремльовский пропагандист, увлекаетесь. Принимаете жаланото за действително, цитируете таваришча Путина, ожидаете крах Америки, это полные глупости. Не сме пълни глупаци да се вържем на подобна примитивна пропаганда. Не се бойте за Америка, Америка отдавна си е доказала жизнеността, безпокойте се за съдбата на тъй милата на сърцето Ви Русия, която под водачеството на таваришч Путин успя да обедини срещу себе си целия свят. А в Америка демокрацията може да прилича на шоу, но всъщност най-съдбовните въпроси ги решават много компетентни хора, там знаят как да вземат разумни решения по най-важните въпроси.

Апропо, според Вас по-достоверни са анкетите на платените лъжливи социологически агенции ли? На тях ли вервате повече? Наивник ли сте или просто сте мошеник? Разбира се, че интернет-проучванията дават обективните резултати (за интернет-аудиторията). А платените лъжльовци-социолози дават ония резултати, които им поръчат тия, които плащат.

Анонимен каза...

За съжаление нищо не знаят и решенията им или са погрешни, или са продиктувани от Кремъл. Но всичко това ще го видим след 8 ноември.

Интернет-резултатите са обективни именно за интернет–аудиторията, но не за страната.

Анонимен каза...

Ще видите, че изборните резултати няма никак да приличат на резултатите от горната анкета. Ще ви го напомня след изборите. :)