Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 25 октомври 2016 г.

В душите на слугите на имперско-кагебистка Русия има само колосална наглост и подлост!




Aleksandar MalinovУнгарският Путин, типично като учителя си използва отбелязването на исторически събития за пропагандиране и заздравяване на собствената си политическа власт.
Кратък мой коментар: Егати перверзията: откровен путинист да говори за унгарската революция, насочена именно срещу такива като него самия, именно срещу слугите на имперско-кагебистка Русия!!!!!! Абе тия путинисти че нямат съвест нямат, но те дори и капка акъл нямат бе?! От колосалната им наглост нищо друго не е останало в душите им, в душите им има само наглост и подлост!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

1 коментар:

Анонимен каза...

Унгарската революция е била насочена срещу СССР, само че СССР се разпадна през 1991, нали самият Путин като съратник на „либерала“ Собчак допринесе за разпада на СССР. А ако това не е така, ако Русия все още се управлява от КГБ, респ. скритата КПСС, с какво основание можем да кажем, че и в другите посткомунистически страни не е същото? Русия значи се управлявала от КГБ, но България не се управлява от ДС – така ли?

Между другото според признания на бившия шеф на КГБ генерал Серов по време на унгарските събития съветското ръководство е било колебливо и раздвоено и при по-голяма решимост от страна на Запада да се намеси революцията е щяла да бъде успешна и може би да доведе до верижен разпад на Източния блок. Поради грешна преценка и страхливост Западът тогава пропуска златна възможност да се разправи с комунистите.