Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 9 октомври 2016 г.

Бидейки свободолюбив човек и гражданин ще гласувам за свободолюбивия кандидат за президент Трайчо Трайков




Здравейте, приятели,

Прекрасно е да си пред такава зала – с толкова единомишленици, които търсят промяна, търсят развитие, търсят изход… Не онзи „изход“ от летището, а нашият изход тук в страната. Чакат решението.

Ще призная, че е и малко притеснително, защото разбирам, че всички чакат това решение от мен и от Съби. Чакат да отпуша развитието, промяната. Да намеря изхода… От мен. От един-единствен човек. Ще успея ли? (Прочети ЦЯЛАТА РЕЧ)

...

АЗ ИМАМ СИЛАТА ДА БЪДА СВОБОДЕН И ИСКАМ СВОБОДАТА ДА ДАМ СИЛА НА СТРАНАТА НИ!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

5 коментара:

Анонимен каза...

Една от най-искрените и съдържателни речи, които някога съм слушал някой български политик да произнася...Сега не стои въпросът, че няма за кого да се гласува! - Това е антимафиотският кандидат! Друг няма! И друг нормален също няма! Всичко останало е идиотска бутафория, гротеска, пародия, порно-гавра с нормалността, с почтеността, с цивилизацията въобще! Приятно четене!

Марин Чушков

Анонимен каза...

За жалост няма никакъв шанс. Няма популярност. Каналът на Трайков в YouTube има 7 (СЕДЕМ) абоната!
Не е за подценяване и това, че му липсва харизматичност.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, клиповете с Трайчо Трайков се слагат от други канали, които имат хиляди абонати и също така хиляди гледания. Тъй че пак лъжете. А какво значи харизматичност?! У нас само Боко има... харизматичност! (Ако не броим другаря Тодор Живков!) Други неща имат значение в политиката, драга другарке. Истината примерно. Който е с истината, той ще победи, другарке.

Анонимен каза...

Ако се изправим пред невъзможната ситуация балотаж между Цецка и Пилота на безмоторен самолет, за това няма да виня твърдите ядра на партиите, гласували за тях.
Голямата, истинска отговорност ще е на тези самовлюбени в собствената си значимост субекти, които не само че ще гласуват "за никого", ами и сега неистово агитират за това безумие.
Не разбирате ли , че това е преброяване на свестните хора сред плявата, не разбирате ли, че пак сме ръба пред онази пустош с азиатските диви поля, на пътуването към нищото?

Райна Йорданова

Анонимен каза...

За президент ще бъде назначен онзи, чиито профил към момента отговаря най-добре на изискванията на стратегията, но това определено няма да е Трайчо.