Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 9 октомври 2016 г.

Лошите управници винаги се избират от онези "добри граждани", които не ходят да гласуват



Попадение право в десетката от депутата от Гражданския съвет на Реформаторския блок Гроздан Караджов:

"Лошите управници винаги се избират от онези "добри граждани", които не ходят да гласуват."

Кратък мой коментар: Очертава се много напрегната и тежка кампания, комунистите, милиционерите, ченгетата са се овълчили да постигнат на всяка цена целта си, именно България да бъде натикана в руската имперска сфера, в Евразия. И са способни на какви ли не мерзости, ето малък пример за техните способности в тази посока; не трябва обаче да им позволяваме да си развяват байрака, участвайте всички в дебатите, не мълчете, грозно е да се мълчи, на карта е заложено бъдещето на България:

Анонимен каза: Трайков ще спечели избори когато цъфнат налъмите. Лично аз ще гласувам за генерала. Той засега изглежда най-достойният.

Ангел Грънчаров каза: На комуноида, който казва, че щял бил да гласува за "генерала", именно за другаря Радев, щото когато "цъфнат налъмите..." и прочие: таваришч, когато цъфнат налъмите вий, комунистите и комуноидите, ще успеете да натикате България обратно в Евразия, в руската имперска сфера. Затова именно вашият Радев, и Цачева, и Калфин, и другите съветски другари и другарки нека да знаят: няма да ви дадем България този път, Трайчо Трайков ще бъде президентът!!!

И още един важен проблем се постави на едно място (виж и коментарите към публикацията със заглавие Умният, т.е. добрият политик трябва да умее да разговаря с различните хора така, че да ги печели, а не да ги отблъсква, той трябва също така да си възпитава избирателите), а именно има ли надежда немислещите (да се изразим по-деликатно) да бъдат предразположени да се замислят и да не допуснем "простите" сред избирателите до един да гласуват за кандидати на ченгесарско-комунистическата и русофило-рублофилската мафия и олигархия; ето какво казах покрай другото по този повод:

Безнадеждно тъпите и простите в една нация не могат да са мнозинство. Огромната част от тъпите и простите подлежат на култивиране чрез подходящи думи - щото те са жертва на калпавото ни образование. Нашата образователна система е устроена така, че повечето от младите затъпяват вместо да поумняват. Медиите също допринасят за затъпяването на огромни части от нацията. Борбата за достойно бъдеще на България може да бъде успешна само ако ситуацията в образованието и в медиите се промени по коренен начин. Ето тема, по която политиците избягват да говорят.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

Не се очертава нищо напрегнато и тежко, всички кандидати са контролирани, а ще бъде назначен този, чиито профил отговаря най-добри на изискванията на стратегията към момента.