Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

петък, 4 ноември 2016 г.

Нека дружно да се изплезим на лъжливия мутро-чалгарски референдум!Игнорирайте, бойкотирайте напълно референдума на мутро-чалга-шоумените, обслужващи (срещу щедро заплащане) интересите на ченгесарската олигархия и мафия! Ако искате да объркате сметките на тази същата ченгесарска мафия и олигархия, дето съсипа България и опошли българската демокрация, изобщо не гласувайте на референдума. Не се оставяйте да ви правят на глупаци, не се хващайте изобщо на лудешко хоро, на което ви съблазняват да се хванете тия ракиени мутро-"патриоти"!

Гласувайте си само за президент. Не се оставяйте да ви излъжат, че ако не гласуваш на референдума, ще те държат отговорен, ще те глобят и пр. Не е истина това.

Искат да ви употребят за да спомогнете за увековечаване господството и тиранията на тази същата толкова разпасала се ченгесарска мафия и олигархия!

Нека всички ние, дето имаме здрав разсъдък и чувство за отговорност пред България, дружно да се изплезим на мутро-чалгарите, дето ни мислят за малоумници, нека да бойкотираме техния лъжлив референдум!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: