Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 29 ноември 2016 г.

Ето защо по цял ден ви занимават с динковци, с перковци, а не казват истината!




Коментар на Ilian Vassilev: Ето Ви обективната истина за доминиращата миграция. Ако ще гоним имигрантите ще стане доста жежко за някои патрЕоти!

България няма бежански проблеми: тези 3-5 хиляди души не могат да бъдат проблем - въпреки тоталните усилия на медиите да го направят такъв.

Искат да подменят дневния ред на обществото и да не говорите за реформи, за заетост, за доходи и най-вече и преди всичко за корупция, за липса на справедливост (но не по Нинова), за Цацаратурата, за пленената държава.

По цял ден Ви занимават с динковци, с перковци, а не казват истината.

България няма проблем с бежанците!

Кратък мой коментар: Съгласен съм, че България няма проблем с бежанците, но тя няма проблем с бежанците от арабския и мюсюлманския свят, но най-вероятно тепърва ще имаме сериозен проблем с все по-интензивно течащата руска колонизация на българската територия!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Ясно е, че темата се експлоатира с политически цели, засега България наистина няма, но може много бързо може да получи гигантски проблем с бежанците, в Турция има милиони, които чакат да тръгнат към Европа. Дори да минават само транзит и в България да остава малка част, около 100 000 души, ако останат, биха дестабилизирали страната.

Нещата не бива да се смесват. Руснаците в България не са бежанци, а един вид инвеститори, те купуват имоти, освен това са от същия културен кръг, не са мюсюлмани. Разбира се, това освен всичко е и целенасочена политика на Русия, за да колонизира България, така че може да стане проблем. Но то показва също така, че България е атрактивна за живеене страна, иначе те нямаше да идват и да инвестират в нея, независимо от геополитическото й значение.