Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 25 ноември 2016 г.

Относно бунта на бежанците в Харманли




ПОСЛЕДНО: Минути преди 20.30 часа напрежението в бежанския център отново ескалира, като се наложи органите на реда да използват водното оръдие. На място има допълнителни сили на жандармерията, съобщава БНТ. Жандармеристите използваха гумени куршуми.

Бежанците са твърди в настояването си да бъдат пуснати извън лагера. Отново започнаха да палят огньове. На територията на центъра влязоха екипи с две немски овчарки. Те се опитват да приберат мигрантите по стаите им.

Сблъсъци между мигранти, полиция и жандармерия избухнаха по обед в Харманли, съобщава кореспондент на БиТиВи. (Прочети ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ)

Кратък мой коментар: Щом Динко е отишъл там и е почнал да дава акъл що да се прави, тогава очевидно работите непременно ще се оправят. Той е "експерт" по тия работи, много е умен, с извинение, нема що, а най-веке е голем "патреот", нему пълно доверие требва да имаме. Що ли не го избрахме за президент?!

А че някой има интерес от ескалиране на напрежението около бежанците, е несъмнено. Аз даже зная кой има интерес от това у нас да настъпи по възможност пълна дестабилизация на обстановката. Искате ли да ви кажа кой е той? Амче близо до ума е: таваришч Путин има такъв интерес, он давно копнее за това България отново да бъде натикана в орбитата на руския империализъм.

За тази цел - съсипването на "братска България" - руснаците и руските мекерета у нас са способни на всичко. Те са и много опасни. Справка: Украйна!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

3 коментара:

Анонимен каза...

По повод събитията в Харманли, един "преател" цитира какво казвала пРусия, без да знае как се пише на български. Незнам кой в България, дава висше образование на българи, които не знаят как и къде се ползва запетаята. Съжалявам много, но израза "не ние трябва се съобразяваме с малцинствата, а те със нас" не е нито на Путинова Русия, нито на медведева, нито на древните гърци.... Нема да е зле да почнетете да четете малко история русофилска измет !

(Всички обидени да се самозаличат от приятелите ми, че Бъдни вечер наближава, и от 250 боклука требе да ви съкратя максимум на половина)
Аман от такива дето слушат "старило", я отивайте да живеете и работите в пРусия като ви е толкова мила, сган нещастна!

Stefan Ilivanov

Анонимен каза...

Да са живи и здрави хората в лагер Харманли !
"ПАТРИОТИ ", АГЕНТИ , ще събират популярност...

Mohamad Albarmawi

Анонимен каза...

Самите ТЕ - т. нар. "бежанци" - се държат като диваци навсякъде в цивилизования свят, където отидат. Просто защото СА диваци - никакво уважение към местните традиции, закони, правила, хора и пр. Напротив - изнасилвания, кражби и побои. По-надалеч тази паплач от България! Браво на полицая, който вчера си изпълни професионалния и човешки дълг!