Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 3 ноември 2016 г.

Имаме шанс България да се сдобие с един изключително добър президент като Трайков


Имаме шанс България да се сдобие с един изключително добър президент като Трайков - интелигентен, образован, умен, с фино чувство за хумор, владеещ богат български език, отличен английски, човек с бърза мисъл, диалогичен, дипломатичен, с ясна позиция, не демагог и не бюрократ.


Има! Да му е драго на човек България да е представена от млад, симпатичен, елегантен и образован президент. Че да види света България по друг начин, да видят хората на Запад какви българи има, че не са само байганьовците в тази нашата страна, дето ни резилят и се хвалят (за кашмер) колко папи ги милвали по тиквите и ги почесвали по ушичките.


Но масовият българин ще си гласува я за московската агентура, я за простотията. Господ като иска да накаже един народ, оглупява го първо!


Даниела Горчева

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: