Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

понеделник, 7 ноември 2016 г.

Хей, приятели, изобщо не се отчайвайте!6% мислещи и свободолюбиви хора в България, 6% от хората у нас са със здрави, прави (десни) и нормални ценности - както показаха тия избори - това съвсем не е малко: хей, хора, хей, приятели - изобщо не се отчайвайте! Това значи че сме над 200 000 човека, да, изобщо не сме малко!

Можем да победим и ще победим, иде нашето време!

Това, че стадно "мислещите" са повече не е фатално, щото те са друго качество "матр`ьял"...

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

5 коментара:

Анонимен каза...

Ще победите след 1 000 години с тези 6%....Минаха 26 ,остават още 974....!!!!

Живот и здраве,да не губим кураж...!!!

Gantcho Motchev

Ангел Грънчаров каза...

Не, след година-две ще победим! Един нормален човек със здрави ценности вече е голямо национално богатство, а ние сме над 200 000 човека! Благодарение на нас България има шанс за едно прилично и проспериращо бъдеще! Аз съм оптимист, вече за нищо не ме е страх!

Анонимен каза...

Дай Боже ...!!! Успех...!!!

Gantcho Motchev

Анонимен каза...

Големият парадокс на политическия ни живот през настоящото столетие - едни хора, които се бият в гърдите че са баш-по-по-най демократи, на избори редовно получават между 3 и 7 процента, но те неизменно държат че са единствено и винаги правите, че всички трябва да ги слушат и да вземат управленски решения под тяхна диктовка - а като не стане на тяхното - и почват да се тръшкат по жълтите павета, да затварят улици и да обиждат народа ни колко е тъп (той че не е особено умен е вярно, ама пък е доста лицемерно да се самоопределяш като демократ, а да гледаш отвисоко на "обикновените хора").

Анонимен каза...

Никой не удря глава и не се отчайва, 3,4 или 5% - колкото-толкова. Истината не се постига с мнозинство. Важно е стратезите в Кремъл да виждат и да знаят, че все пак има хора, които не се връзват на триковете и уловките им. А в един по-висш, метафизичен смисъл ние сме победителите. Както се казва: смъртта няма значение, важно е докато сме живи да сме на страната на правдата и истината.