Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

събота, 26 ноември 2016 г.

Кукловодите ни отреждат диктатура на тълпата начело с чалга-мерзавцитеИ Хитлер "демократично", с референдум (плебисцит) присъедини Австрия към Райха!

Неслучайно вчера чалга-"специалистите" не допуснаха най-добрия специалист по избори и избирателни системи проф. Димитър Димитров на т.нар. "дискусия" за приемане на волята на чалгарите за приемане сега и веднага на чист мажоритарианизъм в два тура. Много ясно "сценаристите" знаят, че това ще предизвика хаос, а след хаоса - желание за "твърда ръка", която да направлява "демокрацията на тълпата".

А това, че народът ударно се превръща в тълпа чрез медиите контролирани от мафията, мисля е ясно.

Момчил Дойчев

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: