Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 4 ноември 2016 г.

Браво на борците за демокрация в съседна Турция!



Преподаватели и студенти протестират в Истанбул срещу чистките след опита за преврат

"Периодът сега е по-лош от преврата", коментира пред "Ройтерс" Тахсин Йешълдъръ, лидерът на Асоциацията на университетските преподаватели ÜNİVDER. "Страната ни се превръща в едноличен режим чрез извънредното положение, обявено след преврата, и всички, които са против това, вече са на мушка."

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

5 коментара:

Анонимен каза...

Какво браво, те допуснаха в светска, кемалистка Турция да дойде на власт ислямистът Ердоган, а сега се сетили да протестират. Впрочем понеже Вие постоянно превъзнасяте ролята на религията, би трябвало да сте горещ привърженик на Ердоган.

Bacho Кольо каза...

Браво ли?!? Откога, бе лицемерино? Да не би да мислиш, че не помним какви ги пишеше преди 2-3 години? Когато тук, в твоя блог ти пишех, че в Турция се надигат неоосманистки вълни, че Ердоган е опасен за България и за другите съседи на Турция, ти отговаряше, че това е пропаганда на Кремъл, че Турция е предвидим съсед и наш верен НАТОвски съюзник.
Грънчаров, манипулаторе първосигнални, не разчитай на късата памет на читателите си!

Ангел Грънчаров каза...

Тавариш кагебисткий пропагандист, а би ли опитал да ми отговориш на ето този въпрос: Ердоган нима има нещо общо с религията?! :-)

Таваришч Колю, Ердоган и Путин нали са приятели и съюзници, какво се репчиш срещу първия, ти нима по този начин си позволяваш да изказваш съмнение срещу правилната генерална линия на самия другар Путин?! Ще си загубиш премиите бе, Колю, мисли малко като пишеш...

Bacho Кольо каза...

Кой ти говори за религия, бе демагог нещастен?
И кога въобще е ставало въпрос за религия?
Пак гледаш да се измъкнеш по допирателната, както винаги когато те поставят натясно.
Бегай, даже не си ми интересен!
Кон с капаци.

Ангел Грънчаров каза...

Путинист Колю, като си с толкова "широк" светоглед би ли ми отговорил само на ето този въпрос: Путин и Ердоган са като братя-близна;и, напълно еднакви са, пасват си като дупе и гащи, как ще ми обясниш в такъв случай защо ти демонстрираш такава показна "неприязън" към Ердоган, а в същото време си в такъв възторг от таваришч Путин, би ли ми обяснил как са възможни тия толкова показателни твои реакции, а, опитай, да видим как ще излезеш от положението? :-)