Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

вторник, 29 ноември 2016 г.

Обява за нова дискусия в КлубаЗаповядайте, елате в клуба! Вашето мнение има значение!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

5 коментара:

Анонимен каза...

Заглавие, съдържащо понятия като „Мутроландия“, е недопустимо и не защото не е вярно, а защото по този начин целият труд олеква и става злободневно булевардно четиво. Философът обаче пише за вечността.

Ангел Грънчаров каза...

За какво (и как) пише "философът" решава самия философ. Просто, кратко и ясно. :-)

Анонимен каза...

Не. Не само философът. ВСЕКИ решава за какво и как пише. Панимайте ли ме, таваришч бальшевик Гръчаров?

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч железобетонно-главый комуноид: "всеки" не може да се произнася за писането на философа, понимаш о чем идет речь, тыкво?! :-)

Анонимен каза...

Отново грешите, Грънчаров. Всеки може да се произнася за всичко. Нарича се "свобода на изразяването". Тыкво балшевисткая. :-)