Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 7 ноември 2016 г.

Земята трябва да загори под краката на толкова арогантната комунистическа, ченгесарска, мутренска и милиционерска гмеж!



На 27-та година от демокрацията пак ни се налага да избираме между двама комунисти: Цецка и Радев, фани единия, удари другия, аз никаква разлика между тях не виждам! По стил на мислене, по морал, по "ценности", с извинение, по тарикатлък, по безскрупулна лъжливост, лъжат та мажат, капка съвест нямат, материалисти и келеперджии до мозъка на костите, нищо идеално и духовно нема в тия маскари!

Между Корнелия и Боко пак нема абсолютно никаква разлика. Он, Боко, също е комунист, немам предвид това, че за да не му се налага да фърли тъй скъпоценната му партийна книжка от БКП е напуснал работата си като пожарникар и е станал мутра, а имам предвид, че комунистическото му мислене още си е непокътнато и си личи във всяка негова дума! Щом си отвори устата и от нея потичат най-пищни комунистически лъжи! Та питам: изобщо кога ще се отървем от тази така нагла комунистическа напаст, дето ни е налетяла - и от която спасение не се види?!

Единственият начин е да водим всекидневна и то изцяло практическа, реална, не само на думи, а на дело и затова съвсем изтощителна битка с така разпространения КОМУНИСТИЧЕСКИ МАНТАЛИТЕТ, който си е напълно жив в главите на милионите избиратели. Които в Боко, в Радев, в Нинова, в Цачева, в Сидеров, в Каракачанов, в Марешки, в Слави Трифонов и във вся остальная ченгесаро-мутро-милиционерска гнусна гмеж разпознаха нещо тъй мило, родно, сърдечно, близко, свое, руско, патреотично даже и прочие, и так далее, и тому подобное.

Да, всекидневна тежка борба, нито миг не трябва да оставим тия комунисто-комуноиди на мира и на спокойствие, а е потребно непрекъснато и то безпощадно изобличаване! Никакъв компромис с тази арогантна комунистическа, ченгесарска, мутренска и милиционерска гмеж!

Нито миг спокойствие и стабилност няма да им даваме. Земята трябва да загори под тях! Този е начинът. Този е пътят. Верният, действеният, разумният начин и път.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се, че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

8 коментара:

Bacho Кольо каза...

"Празни мисли на един празен човек"

Дж.К.Джером

Анонимен каза...

„На 27-та година от демокрацията пак ни се налага да избираме между двама комунисти“ – много интересно как е възможно това, та нали комунизмът рухна през 1989? Документалният филм на чешко-американския режисьор Робърт Букар „Рухването на комунизма. Неразказаната история“ започва с думите:

„През 1989 Берлинската стена падна. Комунизмът в Източна Европа рухна и Студената война свърши. Народите въстанаха и свалиха репресивните правителства. Властта на народа възтържествува. Нали така? – Не съвсем. Само след няколко години по-късно стана ясно, че понятието „падане на комунизма“ е абсурдно. Комунизмът не рухна спонтанно, а волята на народа нямаше нищо общо с това.“

Край на цитата

Ако комунистическата система наистина беше рухнала под натиска на народа, каквито и трикове и хватки да прилагаха комунистите, те никога нямаше да се задържат на власт цели 27 години след това. Целият този „колапс“ беше внимателно планиран и изпълнен от самите комунисти и при това беше не толкова с вътрешнополитическа, а с ВЪНШНОПОЛИТИЧЕСКА насоченост и това вече става съвсем ясно.

Вашата идея ежедневно да разобличават комунистите е хубава и благородна, но безнадеждна. Ако можеше това да стане по този път, 27 години щяха да са предостатъчни. Сега е вече късно за думи и приказки, понеже съдбата на света ще се реши много скоро, може би дори още в следващите няколко седмици. Противостоенето между Русия и Америка е достигнало такива размери, че фактически няма друга възможност да се разреши, освен военната. Или както пише руският анализатор Георгий Бовт: “ Может ли такое противостояние длиться долго без срыва в открытый военный конфликт? Мне кажется, это лишь вопрос времени.“

Анонимен каза...

Blogger Bacho Кольо каза...
Грънчаров, в главата ти е настанало тотално смесване на желано и действително!
Мисля, че само извратен козяшки петоколонник , като твоя милост , може да си въобрази, че Трайков ще получи повече от 5% народен вот!

2.11.16 г., 19:36
Анонимен Анонимен каза...
Дочакахме една абсолютно реална изборна прогноза,всичко друго е нереално и манипулативно.
С. Монев

2.11.16 г., 20:42
Blogger Ангел Грънчаров каза...
КГБ и комуноидните рублофилски сволочи искат "генералът" и "другарката партийна секретарка на БКП" да са участниците в балотажа. Но едно е тяхното желание, друго е реалността. Трайчо Трайков води във всички независими проучвания и той според тях ще бъде единият участник в балотажа.


Хайде бе глупак селски, каква е причината Трайчо да не е на балотаж, нали независими бяха социологическите проучвания? Пълно мекере си, обслужващо цял живот други интереси и от времето на комунизма свикнал да пише доносчета, за да може да учи в Русия!

Защо мълчиш и отново забравяш какво си написал, фурнаджийска лопата такава. Вземи се засрами и си признай, че си сгрешил един път поне, руски егоцентрик !

Ангел Грънчаров каза...

Доживях чудесния момент платени руски мекерета да ме ругаят като "руски егоцентрик"! :-) Това за мен е върхово постижение, по-голям комплимент досега не бях получавал! :-)

Таваришч Колю, кога ще ми отговориш защо толкова обичаш Путин и в същото време се преструваш, че "мразиш" неговия кръвен близнак Ердоган? :-) Защо мълчиш като умряло московско куче? :-)

Анонимен каза...

Болшевиките в Москва играят много тънка и успешна игра, защото левите по света харесват Путин по традиция, но сега и десните започват все повече да го припознават, вкл. Тръмп го харесва, понеже Путин се представя като десен защитник на традиционните ценности. Така Москва привлича на своя страна и леви, и десни, което преди 1991 беше невъзможно.

Bacho Кольо каза...

Не обичам Путин и не мразя Ердоган.
Грънчаров, това го казвам на читателите на блога ти, а не на теб. Никому не съм длъжен да давам отчет кого мразя и кого обичам.
Още повече - на един озлобен долнобански комплексар!
П.С. Кажи сега, как може човек с претнции, че познава народа си, да си въобрази , че Трайков може да стигне до балотаж?!?
П.П.С. Припомни ли си въпросителните местоимения?

Ангел Грънчаров каза...

Чакай де, таваришч Колю, вий, комунистите, още не сте взели властта, а пък ти... национализира блога ми! :-) Не забравяй, че блогът ми е МОЙ, той при това е на американска платформа, тъй че е трудно ТИ да се разпореждаш в него. Не бързай толкова де... комунизмът е още далеч та да бързаш толкова с национализациите! :-)

Bacho Кольо каза...

Блогът ти не е твой!
В секундата, в която напишеш поредната си злобна статийка, поредната си манипулация, поредната си смехотворна прогноза или поредния етикет, който лепиш някому, ти ставаш уязвим и трябва да си готов да бъдеш осмян, изобличен и деманипулиран.
Още повече, че въпреки надутостта и претенциите си, ти си човек крайно неподготвен, човек с изключително ниска обща култура и за стотици хора не представлява проблем да те натикат в миша дупка по всеки въпрос!