Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

сряда, 23 ноември 2016 г.

Съвременни български абсурдиНад скромното, направо мизерно паметниче на Апостола на българската свобода като хищна птица се извисява грандоманският паметник на съветско-руския окупатор на България!


Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Това не е абсурдно, а напълно естествено ако се има предвид, че след 1944 няма вече българска държава и български народ. Разбира се, за консумация на масите се симулира държава и приемственост със старата българска държавност и народност. Българският народ е престанал да бъде народ след 1944 г. и сега си имаме работа с (Н)РБ. Където комунистите вземат веднъж властта, те вече никога не я изпускат.

Ако се погледне на нещата от този ъгъл, всичко си идва на място и няма вече място за абсурди и учудване. Напротив, щеше да е абсурдно в НРБ паметникът на Левски да се извисява над съветския.