Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ провеждаме следните курсове: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо учим? (Заключителна част) ФИЛОСОФИЯ: М...

сряда, 23 ноември 2016 г.

Съвременни български абсурдиНад скромното, направо мизерно паметниче на Апостола на българската свобода като хищна птица се извисява грандоманският паметник на съветско-руския окупатор на България!


Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Това не е абсурдно, а напълно естествено ако се има предвид, че след 1944 няма вече българска държава и български народ. Разбира се, за консумация на масите се симулира държава и приемственост със старата българска държавност и народност. Българският народ е престанал да бъде народ след 1944 г. и сега си имаме работа с (Н)РБ. Където комунистите вземат веднъж властта, те вече никога не я изпускат.

Ако се погледне на нещата от този ъгъл, всичко си идва на място и няма вече място за абсурди и учудване. Напротив, щеше да е абсурдно в НРБ паметникът на Левски да се извисява над съветския.