Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 12 ноември 2016 г.

Утре ще избираме между европейска и евразийска България, иначе казано, между Цачева и "генерал Радев"



"Ще гласувам за "генерал Радев" щото е... летец, а летците са смели и достойни хора!" - ми каза един нашенски дебил вчера. Който, между другото, е учител в едно училище.

С една дума казано "генералът" бил, видите ли, "пич", та затуй си заслужавало да гласуваш за него, пък и бил "много добър" също така и по женската част, давате ли си сметка за какво човешко оскотяване говори такава една "логика"?!

Вече нямам никакви съмнения: за да спрем тази уродлива комунистическа и мръсна напаст, за да спрем този грозен и глупав нашенски мазохизъм аз лично ще гласувам за Цачева!

Утре ще гласуваме за европейска България или за евразийска България, иначе казано, за Цачева или за "генерал Радев". Тази е голата и пределно проста същина на избора, който ни предстои. Ще се изброим утре колко са българите, които искат България да бъде европейска страна с европейско бъдеще - и колко са идиотите и продажниците сред нас, които искат бъдещето на България да бъде съпровождано от тъй омайния дъх на непрани руски партенки.

Избирайте, многоуважаеми дами и господа избиратели: брюкселски шоколад или прокиснало руско и комунистическо солено зеле искате да преглъщате занапред! :-)

В неделя лакомите за власт комунисти-путинолюбци и поклонници на тиранията са се подготвили да играят поредното си кърваво хоро върху трупа на повалената европейска България! Ще рипат своето юдинско хоро, ще пият кървавочервено вино и ще лапат своите гнусни кебапчета, направени от смлени животински вътрешности.

Ще допуснем ли да се случи всичко това?! Способни ли сме да им вгорчим тъй извратената пъклена радост?!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

3 коментара:

Анонимен каза...

Браво! Дълбоко и същевременно крайно убедително, както винаги, провокира приемането на бързо и категорично решение. Благодаря!
Б. Спасов

Анонимен каза...

Този блог е налазен от другарки – само те четат блога, само те пишат коментари и само те отговарят на собсвените си коментари - е, какво е това другарки и може би другари?
Другарка

Ursus Major каза...

Абе, лайно, толко си плюл по Цецка Цачева в блога си, а сега ще гласуваш за нея, дееба и мършата проста!