Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

вторник, 15 ноември 2016 г.

Планетата ни отчаяно се нуждае от хора с морал, които да направят света жив и хуманен!Планетата не се нуждае от голям брой "успешни хора"!

Планетата отчаяно се нуждае от миротворци, лечители, реставратори, разказвачи и любящи от всякакъв тип!

Тя се нуждае от хора, редом с които е хубаво да се живее!

Планетата се нуждае от хора с морал, които да направят света жив и хуманен. А тези качества нямат нищо общо с "успеха" като такъв - какъвто той се определя в нашето общество!

ДАЛАЙ ЛАМА (Цитиран от Siana Stefanova)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

Само тези думи да беше ни казал Далай лама, пак щеше да е един велик човек! Нека да се опитаме да бъдем от нужните хора за света ни! Мисля, че не е толкова трудно! Защо не опитаме да бъдем скромни и добри хора, които вършат полезни неща. Защо да не опитаме да се задоволим с обичта и уважението на хората, които ценим. Толкова малко се иска! Нека да опитаме!!!

Radomir Parpulov